Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Lukas Mohr forlængede danskernes håb om en finaleplads med denne tætte sejr i sjette sejlads. Screendump: Virtual Regatta

Semifinalen blev Danmarks endestation ved det virtuelle verdensmesterskab

Med cifrene 3-6 er Danmark ude af årets verdensmesterskab i E-sejlsport. Flere tætte kampe var på tirsdagens program, blandt andet da holdkaptajn Lukas Emil Mohr på målfoto slog spanske Miguel Cruz. Se re-live.

Af Sara Sulkjær |

De danske sejlere løb panden mod en mur, da de tirsdag aften skulle forsøge at slå forhåndsfavoritterne i sejlsportens virtuelle verdensmesterskab.

Et 6-3-nederlag blev således resultatet for danskerne, der i semifinalen måtte se sig slået af et dygtigt, spansk team.

Tæt på overraskelse

I tirsdagens kamp, der traditionen tro bestod af en række mindre delkampe, kunne tilskuerne nyde intense matches og flot online-sejlads.

Blandt andet i holdkaptajn Lukas Emil Mohrs matchrace-kamp mod spanske Miguel Cruz. En kamp, der allerede på daværende tidspunkt kunne have sikret spanierne finalebilleten, men som Mohr med det yderste af neglene formåede at vende til Danmarks fordel.

- De (Danmark, red.) var tæt på at overraske, da Lukas Mohr føjede ny energi til holdet, fortæller værterne for online-sendingen efter kampen.

Sejlklubber bakker op

Selvom semifinalen dermed blev Danmarks sidste optræden i dette års verdensmesterskab i e-sejlsport, møder den flotte indsats opbakning i sejlernes bagland.

Blandt andet i Kongelig Dansk Yachtklub, KDY, der har landsholdskaptajn Lukas Emil Mohr på holdkortet:

- Så flot - godt kæmpet. Tillykke med den flotte fjerdeplads, skriver sejlklubben på Facebook.

Fredag den 6. november skal de spanske sejlere i kamp om verdensmestertitlen. En finale, hvori de får deltagelse af vinderen af semifinalen mellem Storbritannien og Italien.

Se re-live fra danskernes semifinale her.

content-loader
content-loader
content-loader