Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nations Cup sejles på den online spilplatform, Virtual Regatta. Foto: Dansk Sejlunion / Facebook

E-sejlads: Danmark møder storfavoritterne fra Spanien i Nations Cup - følg kampen tirsdag aften

En brag af en e-sportskamp venter tirsdag aften kl. 22.00. Her tager et velsejlende, dansk landshold imod de spanske favoritter. Se kampen online.

Af Sara Sulkjær |

Når klokken tirsdag aften slår 22.00, venter en uhyre spændende dyst for det danske landshold i e-sejlsport. Storfavoritterne fra Spanien, der har nogle af verdens bedste e-sejlere på holdkortet, er modstanderen i den online fleet racing-duel:

- Det bliver en svær opgave at slå Spanien. Det er nok den stærkeste nation, som er med i Nations Cup, men vi skal nok give dem kamp til stregen, lover Lukas Mohr, holdkaptajn for det danske landshold, på Dansk Sejlunions Facebookside.

Stærkt dansk team

Det er da heller ikke blot de danske sejlere, der kan se frem til en kamp mod et hold uhyre dygtige sejlere. Også det danske landshold har vist fornemme takter under de foregående kampe.

Således blev semifinalepladsen sikret efter en overlegen 8-1-sejr over Sverige, hvor det blot var en tyvstart, der sikrede svenskerne et enligt point. 

Forinden hentede danskerne en 6-3-sejr over Polen, mens det efter en langsom start lykkedes holdet at tage en samlet femteplads i den indledende seedningsrunde.

Storbritannien eller Holland i finalen

Kæmper de danske sejlere sig videre til næste og sidste skridt, venter enten Storbritannien eller Holland i finalen.

Først gælder det dog tirsdagens semifinale. En knald eller fald-kamp, der kl. 22.00 kan følges på Dansk Sejlunions Facebookside her.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader