Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Vi glæder os rigtig meget til at starte denne nye tradition med et tilbagevendende Ungdomsligastævne op i Danmark, siger Anne-Marie Mohr fra Youngsters. Foto: Frederik Sivertsen/Sejlsportsligaen

Youngsters får eget ligastævne i Sletten - sejlere fra hele landet møder op

Efter vellykkede Youngsters Camps får landets unge sejlere nu deres eget Youngsters Ungdomsligastævne i de populære J/70-både med intense sejladser og smukke omgivelser i Sletten 22.-23. august. Ungdomsligastævnet forventer 18 hold fra hele landet.

Af Troels lykke |

Der forventes at op til 18 ungdomsbesætninger fra hele landet deltager i stævnet, hvor man kan sejle enten 4 eller 5 besætningsmedlemmer og mix af køn. Det er op til hvert enkelt hold at sammensætte besætningen og hvilken klub man kan repræsentere, fortæller Nynne Desirée Ammundsen fra sejlsportsligaen.

Ungdomsligastævnet vil på mange måder tage det bedste fra Sejlsportsligaen sammenholdt med aktiviteter som de unge selv har foreslået, bl.a. en aften-clinic om fredagen før stævnet med fokus på reglerne.

Ann-Marie Mohr fra Youngsters fortæller om ambitionen med stævnet.

 Det bliver så fedt at se de unge dyste mod hinanden på vandet, den klubånd og team-spirit vi kender fra Sejlsportsligastævnerne, tror jeg vil komme til fuldt udtryk blandt de unge. Vi glæder os rigtig meget til at starte denne nye tradition med et tilbagevendende Ungdomsligastævne op i Danmark. Mange unge har taget godt imod ligaen og der er rift om pladserne til 2. divisionsstævnerne – nu vil vi have endnu flere unge ombord”.

Tilmelding: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/34/

Værter med fokus på ungdomsarbejdet

Arrangør og værtsklub Sletten Bådeklub har i mange år arbejdet intens med deres ungdomsarbejde, og det har blandet andet mundet ud i at investere i en moderne J/70’er, et af de yngste hold i 1. division i sidste sæson og nu også stævneværter for landets mange unge sejlere.

Der er stor opbakning til stævnet fra klubbens mange frivillige og de glæder sig en weekend med masser af sejlads og unge mennesker.

Formand Eva Hofman-Bang:

”Det bliver fantastisk at få det allerførste ungdomsligastævne til Sletten. Siden vi fik vores J70’er for to år siden, har det været målet at stille et rent ungdomshold til Sejlsportsligaen. Det er lykkedes, og i år sejler de i ligaens første division. Vi vil gerne være med til at udbrede glæden ved at sejle til mange unge mennesker, og vi ser frem til spændende og spektakulære sejladser ud for Sletten i august”.

Der tages forbehold for den igangværende corona-situation og der vil være skærpede forhold samt fuld refusion af deltagergebyr hvis myndighedernes vejledning ændres.

Læs mere om Youngsters på www.sejlsportsligaen.dk/youngsters

content-loader
content-loader
content-loader