Gå til hoved-indhold
Udstyr
Teaktræs-holderen er produceret i et let og enkelt design. Foto: Watski

Hold styr på husholdningsfilm og køkkenrulle med praktisk teak-produkt

Den fine holder er ikke blot praktisk at have ombord. Den vil også pynte om læ, hvor den let monteres. Roca står bag holderen.

Af Sara Sulkjær |

De fleste kender det. En uforudset krængning efter et kraftigt vindpust eller en bølge, der rammer skævt.

Om læ skal der ikke store forandringer til, førend køkkenrullen skubbes ud af sin position, lander på dørken og den lange udrulning af de hvide papirstykker skydes i gang.

Det er de færreste, der drømmer om at bruge unyttig tid på at rulle det hvide papir sammen igen, når den hyggelige havnestemning og den kølige sommer-is lurer i horisonten - her kommer en holder sejleren i forkøbet.

Let tilgængelig

En holder, som blandt andet produceres af Roca, hvis produkt er designet i teaktræ, således at det falder fint i spænd med indretningen i langt de fleste turbåde.

Med holderen monteres enten køkkenrulle, husholdningsfilm eller sølvpapir på bådens væg, hvormed det holdes på plads under sejlads, ligesom det er let at komme til, når hænderne er fedtede, eller madresterne skal indpakkes i husholdningsfilmen.

Produktet har en bredde på 23,4 centimeter, mens det måler 10 centimeter i højden og 9,8 centimeter i dybden. 195,00 kroner koster holderen som standard hos Watski her.

Hop på teak-bølgen

Vil du føre teaktræs-konceptet videre, er det desuden muligt at købe en toiletrulleholder samt en holder til kikkerten og den håndholdte VHF:

- Med denne VHF-holder i teak som ved du altid, hvor du har VHF'en, når du har brug for den, forklarer Watski om Roca-produktet.

Læs mere om de mange teaktræs-holdere her.

content-loader
content-loader
content-loader