Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sofartsstyrelsen.dk er netop udkommet i et nyt layout. Foto: Screendump

Søfartsstyrelsen og Søsportens Sikkerhedsråd har givet hjemmesiderne en grundig hovedrengøring

Udseendet og de tekniske løsninger er finpudset på de to sites, der nu fremstår mere brugervenlige. Hver måned besøger flere tusinde erhvervs- og lystsejlere hjemmesiderne.

Af Sara Sulkjær |

De 30.000 internetbrugere, der hver måned besøger Søfartsstyrelsen online, bliver nu mødt af et mere moderne site, når sofartsstyrelsen.dk tastes i søgefeltet:

- Når du besøger os, vil du se, at vores hjemmeside har fået en grundig hovedrengøring, så du nu vil opleve et mere indbydende site, der nemt og hurtigt kan give dig lige præcis de informationer, du søger, forklarer Søfartsstyrelsen i en nyhedsartikel.

Hurtigere søgning

Indholdet på hjemmesiden er fortsat kendetegnet ved et højt informationsniveau samt informationer om alt fra regler, rammevilkår, vækst, sikkerhed, syn af skibe, registreringer til sygdomsbehandlere og de søfarende.

Blot er brugervenligheden øget betragteligt, således at den søgende nemmere og hurtigere kan finde lige præcis den information, han eller hun har brug for i forbindelse med såvel arbejde som fritid.

Også den engelske udgave af Søfartsstyrelsens hjemmeside, dma.dk, skal have et løft, hvilket kommer til at ske over de kommende måneder.

Fejl rettes fortsat

Samtidig er Søsportens Sikkerhedsråd, der er en selvstændig institution under Søfartsstyrelsen, blevet de glade ejere af en ny hjemmeside:

- Vi er stadig i gang med de sidste rettelser, så bær over med os. Hvis du finder fejl, er vi formentlig i fuld sving med at rette dem, forklarer sikkerhedsrådet på det nye site.

Kilde: Søfartsstyrelsen

content-loader
content-loader
content-loader