Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindoms træningsmakker, Anna Munch fra Aarhus, ses her i et rørt øjeblik efter at guldet er i hus hos Rindom. Fotos: Mogens Hansen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Jens Sohl og Christian Lerche ses her foran Torm-teltet, der har været åbent for alle. Foto: Troels Lykke

Sejlere og støtter gik amok i glædesrus på Tuborg Havn efter OL-guld til Rindom

Der var vild jubel i Dansk Sejlunions Torm-telt på Tuborg Havn i dag. Normalt er der et meeting point ved ved selve OL, men det var ikke muligt i Japan pga. corona-rejsebegrænsiner. Fotograf Mogens Hansen og Per Heegaard var forbi teltet i søndag og mødte rørte og glade sejlere.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion har inviteret alle til at kigge forbi Tuborg Havn i et stort Torm-telt. Og i dag var der mange gæster forbi og de fik sig en herlig fest.

Og hele mandagen i morgen er et partner-arrangement, hvor kokkelandsholdet vil servere god mad til gæster fra Dansk Sejlunion og Torm.

- Det har fungeret så godt med Torm-teltet, vi har fået masser af medieomtale af DR, der har nævnt at man kan komme herud på havnen for at få en sejltur i J/70, DS-37, 49er og Laser og for at få lidt OL-stemning, siger direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche til minbaad.dk, der besøgte stedet i fredags, lige efter at Anne-Marie Rindom havde fået to straffe. En dag med chokstemning, men det var anderledes i dag.

120 gæster ude at sejle på to dage

Jens Sohl, marketingansvarlig i Dansk Sejlunion, forklarer til minbaad.dk om teltet:

- Det er blevet et set-up med 234 kvadratmeter telt fordi vi skal have plads til 200 gæster mandag den 2. august, som hovedsageligt består af Torm-relationer og cirka en fjerdedel af Dansk Sejlunions gæster. Fra 27. juli til søndag 1. august har vi inviteret sejlerdanmark og i tirsdags, der var den første dag havde vi 60 gæster ude og sejle og dagen efter 61 ude og sejle. Og der er også kommet ikke-sejlere, der havde hørt om det. Det har været et godt ansigt ud af til for sejlsporten og vi er blevet opfordret til at gøre det igen, forklarer han.

content-loader
content-loader
content-loader