Gå til hoved-indhold
Udstyr
Fra marts 2022 vil AkzoNobel, under mærket International®, levere VC® 17m til danske bådejere.

Populær bundmaling fortsætter i ny udgave: VC17M uden biocidet ZPT erstatter VC 17M Extra

VC 17M erstatter VC 17M Extra, som fjernes fra markedet i marts 2022. Kobberindholdet, som er det vigtigste aktive stof mod vækst, er det samme i begge disse produkter. Årsagen til ændringen er, at biocidet ZPT (zinkpyrithion) forsvinder fra produktet, fortæller International.

Af Troels Lykke |

Fra marts 2022 kan AkzoNobel, under mærket International, levere VC 17M til danske bådejere.

- Den populære tyndfilmsbundmaling vil fortsat kunne glæde alle bådejere, der prioriterer en glat bådbund og en bundmaling, der ikke bygger tykke lag, fortæller AkzoNobel til bådpressen.

Lav friktion

VC17M erstatter VC17M Extra. Et populært produkt, der ikke længere må findes på markedet fra marts 2022. Vigtigst af alt er dog, at kobberindholdet, som er det afgørende aktive stof mod vækst, er det samme i begge produkterne.

Årsagen til ændringen er, at biocidet ZPT (zinkpyrithion) forsvinder fra produktet.

- De unikke og karakteristiske egenskaber ved VC 17M er en hurtigtørrende lavfriktions-bundmaling med tynde lag, der giver en ultraglat overflade med lav friktion, forklarer International om den nye maling og påpeger:

- Den perfekte bundmaling til kapsejlerne, men også velegnet til motorbåde, der ønsker tynde lag af bundmaling.

VC 17M vil være tilgængelig hos Internationals forhandlere fra 2022. For mere information, besøg www.international-yachtpaint.com.

content-loader
content-loader
content-loader