Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Et eksempel på et billede, der vækker opsigt. Hollandske navigatør Wouter Verbraak fra Team Vestas Wind havde fuldstændigt overset revet i Det Indiske Ocean i 2014. Foto: Brian Carlin, Team Vestas Wind

Bliv en bedre sejlerfotograf med din mobil - sejlerfotografen Peter Brinch gi'r tips

Lægger du også billeder ud på Instagram eller Facebook, når du er ude at sejle? I et gratis webinar torsdag den 4. februar har du nu muligheden for at lære, hvordan dine billeder kan blive endnu bedre. Freelance- og sejlerfotografen Peter Brinch giver gratis tips.

Af Troels Lykke |

Det kræver ikke et dyrt kamera at tage fantastiske billeder. Du kan bruge det kamera, du allerede har, nemlig din mobil.

I et gratis webinar inviterer forfatter og langturssejler Thomas Veber dig til at blive en endnu bedre sejlerfotograf. Det sker i en online workshop med freelance- og sejlerfotografen Peter Brinch.

Her får du tips til, hvordan du kan tage bedre billeder med din mobil, når du sejler.

Masser tips til fotografering på båden

- Peter har tidligeret givet mig en 1-1 coaching, og det var bare så fedt at lære, hvor lidt der egentlig skal til for at blive en bedre fotograf, forklarer Thomas Veber, som over de næste måneder arrangerer en række webinarer for sejlere.

- Med webinaret har flere muligheden for at få de samme fototips, tilføjer sejleren.

Du vil også få mulighed for at indsende et af dine egne fotografier. Der vil blive udvalgt tre af deltagernes billeder, som Peter Brinch efterfølgende vil komme med forbedringsforslag til.

Se med den 4. februar kl. 19.30

Peter Brinch er sejlende freelancefotograf. Han har de sidste fire år drevet sit firma fra sin Hallberg-Rassy Monsun “Libra”, som han sammen med familien har sejlet i Middelhavet og Kanarieøerne.

Udover sine sejladser fotograferer Peter events, konferencer og bryllupper i Danmark og i udlandet.

Arrangementet finder sted torsdag den 4. februar kl. 19.30 og varer omkring en time.

Mere information og tilmelding til de gratis webinarer, der også inkluderer den norske YouTuber Erik Aanderaa (No Bullshit, Just Sailing), elingeniøren Mikkel Kloster (Baltic Solar Arches) og YouTuberne Malin Löf og Johan Hammarlund (RAN Sailing), kan findes her.

content-loader
content-loader
content-loader