Gå til hoved-indhold
Udstyr
Røssberg har levet af at være sejler i mange år. Han var en del af Desafio Espaniol i America's Cup i 2007 i Valencia. Lige nu sejler han J/70 EM med Jens Christensen. PR-foto

Prof-sejler Mikkel Røssberg skal styrke North Sails' position på det danske marked

Den tidligere America's Cup-sejler Mikkel Røssberg indgår bliver 1. oktober 2021 en del af salgsteamet i Herlev, hvor han skal være med til at sikre Norths position i cruising- og kapsejladssegmentet i Danmark. North Sails får et endnu stærkere team, understreger sejlmageren.

Af Troels Lykke |

Forventningerne er høje til North Sails' nyeste medarbejder, Mikkel Røssberg, inden den dygtige sejler om en måned træder ind ad døren hos sejlmagerens salgsteam i forstadsbyen Herlev:

- Vores nye sælger får en nøglerolle i at styrke North Sails' tilstedeværelse i sejlermiljøet. Mikkel vil arbejde for at højne vores serviceniveau og give vores kunder den absolut bedste vejledning, uanset om der er tale om sejl til tursejlads, kapsejlads eller på det højeste Grand Prix-niveau, påpeger North Sails' salgschef Jesper Feldt til bådpressen.

Prof-sejler i 20 år

Mikkel Røssberg kommer med et imponerende CV, som inkluderer flere America's Cup-deltagelser og mere end tyve år som professionel sejler på højeste niveau.

Det er dermed en yderst kompetent sejler, North Sails får ombord_

- Mikkel Røssberg er i den absolutte elite inden for sejlsport herhjemme, og han har gang på gang vist, at han kan være med til at udvikle et sejlerhold til succes, senest med VM-guld til ”Halbtrocken Sailing Team” ved Alexela ORC World Championship 2021. Det er en stor gevinst for North Sails at få Mikkel med på holdet, påpeger salgschef Jesper Feldt.

content-loader
content-loader
content-loader