Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vegvisir Race sejles fra den 2. til 4. september 2021. Foto: Ben Scheurer // Vegvisir

72 startnumre til salg i Vegvisir Race, der snart melder ud, hvor der sejles

Sejlere, der var tilmeldt den aflyste 2020-udgave af sejladsen, har fået overflyttet deres startnummer til Vegvisir Race 2021. Kun få pladser er derfor på højkant, når tilmeldingen åbner i eftermiddag. Ruter og værtsby er endnu ikke offentliggjort, men der sejles i dansk og tysk farvand.

Af Sara Sulkjær |

Drømmer du om at udfordre dig selv i én af Danmarks vanskeligste sejladser, bør du sidde klar ved tasterne tirsdag den 2. februar kl. 14.00.

Her skydes billetsalget til Vegvisir Race 2021 i gang. En sejlads, der i årets udgave har et maksimalt deltagertal på 200 både. 

Det betyder, at blot 72 billetter er til salg, da de 128 skippere, der tilmeldte sig det aflyste Vegivisir Race 2020, får deres billetter overført til 2021-udgaven. 

- Er du ikke blandt de 128, og ønsker du at sikre dig en plads på startlinjen, når det går løs fra den nye vidunderlige værtsby, så bør du ikke tøve med din tilmelding, understreger idémand bag sejladsen, Morten Brandt, i en pressemeddelelse.

Hvor ligger Vegvisir Race Base ...?

Siden samarbejdet med Guldborgsund Kommune i december blev bragt til ophør efter interne uenigheder om afholdelsen af Vegvisir Race 2020 under corona-pandemien, har Brandt været på jagt efter en ny værtsby til sejladsen.

Der pågår fortsat forhandlinger med flere kommuner, så det kan endnu ikke afsløres, hvor "Vegvisir Race Base 2021" ligger.

Så snart aftalen er på plads, bliver det offentliggjort, fra hvilken værtsby deltagerne skal sejle, når sejladsen skydes i gang den 2. september.

DNA'et er intakt

Det ligger imidlertid allerede nu fast, at banerne bliver spektakulære, og at Vegvisir Race DNA'et består.

- Det bliver med andre ord igen i år en god cocktail mikset af stram inshore, i kombination med hård offshore tilsat masser af omstillinger og udfordrende navigation, lover Morten Brandt og tilføjer:

- Og blot for at øge spændingen yderligere – det ligger fast, at sejladsen vil foregå i danske og tyske farvande. 

Billetsalget åbner tirsdag den 2. februar kl. 14.00. Læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader