Gå til hoved-indhold
Store både
Store både
Store både
Store både

Bering Yachts bygger nu 33 meter tyrkisk B107 superyacht med spa-pool

Bering er stolt over at kunne annoncere en semi-custom-bygget B107 superyacht. Det er den fjerde yacht, der sælges af Bering i 2020, hvilket betyder, at i alt syv lystbåde i øjeblikket er under konstruktion på værftet i Antalya, Tyrkiet.

Af Troels Lykke |

I overensstemmelse med modellerne B117 og B92, som i øjeblikket ligeledes er under opførelse, er Bering 107 en del af udviklingen af ​​Berings langtrækkende cruiser-superyachts.

B107 med stålskrog er designet af værftets designteam og har et layout og boligarealer til en stor familie.

Fire steder at spise - plus sauna

Førerhuset ligger på øverste dæk bag pilothuset og har en privat terrasse og panoramaudsigt over havet.

Hovedkahytten, der går fra side til side, har adgang til spa-pool på fordækket. Spaen er beskyttet af en høj, udvidet bue. Der er tre andre gæstesuiter på nederste dæk, fortæller Bering til bådpressen.

Familie og gæster kan nyde et bredt udvalg af faciliteter og underholdning. På superyachten er der fire spisepladser at vælge imellem: Én på flybridge med bar, en anden på øverste dæk fremme såvel som i den bageste cockpit og den indvendige spisestue. Der er endda en sauna på nederste dæk.

33 meter lang - 4.000 sømil på en tank

Bering 107 er 33 meter lang med en bredde på 7,55 meter, og med en vægt på 276 ton er superyachten udstyret til seriøs langdistance-cruising.

De 31.500 liter brændstof giver en rækkevidde på over 4.000 sømil ved en marchhastighed på 9 knob.

Der er naturligvis også et sted til tøjvask. Det er på nederste dæk og walk-in-spisekammer, tre besætningshytter og en kaptajnekabine.

Bering 107 er planlagt til levering i oktober 2022.

content-loader
content-loader
content-loader