Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Arkivfoto: Troels Lykke

Fire personer reddet ud for Stubbekøbing efter speedbåd kæntrede - én i kritisk tilstand

Fredag eftermiddag rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ud til en kæntringsulykke nær Stubbekøbing. Det fortæller vagtchef Lars Denholt til TV2 ØST. Først blev to personer uden redningsvest reddet af helikopter. Èn ringede 112.

 

Af Troels Lykke |

Ifølge Ritzau er én person i kritisk tilstand, fortæller Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi. Det skriver TV 2 Øst.

Omkring klokken 14.00 fredag kom meldingen om, at en speedbåd muligvis var kæntret ud for Falsters nordlige kyst, og det viste sig, at bådens fire passagerer befandt sig i vandet. 

Ringede 112 fra havet

Da redningshelikopteren var sendt afsted mod Stubbekøbing Havn, fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en melding fra deres kollegaer i Aarhus, der havde været i telefonisk kontakt med én af de fire passagerer fra den kæntrede speedbåd. 

- Hun lå i vandet sammen med sin kæreste, og de havde begge redningsveste på, fortæller Lars Denholt. 

Han forklarer, at redningshelikopteren først reddede to personer uden redningsveste op af vandet, og bagefter blev de to personer med redningsvest reddet i sikkerhed.

Fløjet til Rigshospitalet

Efter et kort pitstop på havnen i Stubbekøbing, hvor de tog en ekstra læge med, fløj redningshelikopteren til Rigshospitalet, hvor de fire personer skal undersøges for eventulle skader.

Vagtchefen fortæller, at alle fire personer var ved bevidsthed, da de blev fløjet mod København, og at politiets opgave nu bliver at finde ud af, hvad der fik speedbåden til at kæntre.

Kilde: TV 2 Øst

content-loader
content-loader
content-loader