Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Tempo Bådsalg holder til i Ishøj og er et af landets største bådhandlere med bl.a. Jeanneau, Chris Craft, Nordkapp og Windy. De er også kendt for at have mange brugte både til salg. PR-foto

Job i bådbranchen: Tekniker til Tempo Bådsalg søges

To dage er sjældent ens, når jobtitler er tekniker hos Tempo Bådsalg. Du bliver en del af et fleksibelt serviceteam og får blandt andet opgaver omkring vedligeholdelse, reparationer, levering og service.

Af Troels Lykke |

Dét skal du kunne for at få job hos Tempo Bådsalg i Ishøj:

Som tekniker hos Tempo Bådsalg har du sjældent to dage, der er ens. Du kommer til at arbejde i et fleksibelt serviceteam med blandt andet vedligeholdelse, reparationer, levering og service på mere end 150 sejl- og motorbåde i alle størrelser.

Du er håndværkertypen med overblik og bred erfaring. Andre ser dig som en god kollega, der hurtigt kan sætte sig ind i nye områder.

Når akutte fejl opstår, er det vigtigt, at du forstår at bevare roen og kan løse fejlen med fokus på kundens behov. Som menneske er du åben og kan tale med alle.

Faglige kvalifikationer:
Du er evt. uddannet klejnsmed, maskinarbejder, elektromekaniker, automekaniker, eller lignende og det er et plus, hvis du tidligere har lavet service og vedligeholdelsesarbejde, gerne indenfor bådbranchen eller har erfaring med egen båd.

• Kørekort til min. kategori B samt trailerkort
• Krancertifikat (svingkran) eller indstillet på at tage det
• Dulighedsbevis eller speedbådskort

Ansættelsesvilkår og løn efter aftale og kvalifikationer. Vi glæder os til at få din ansøgning med CV senest d. 28.02.2021 og vil løbende indkalde udvalgte til jobsamtale, skriver Tempo Bådsalg A/S, Søhesten 9, 2635 Ishøj, Att. Gert E. Sørensen, mail:post@tempobaadsalg.dk

content-loader
content-loader
content-loader