Gå til hoved-indhold
Store både
Designet af Windy 37 Shamal er skabt af yachtdesigner Espen Øino og båden er gennemsyret af Windys kerne-DNA. PR-foto
Store både
Store både
Store både

Windy 37 Shamal med retro-styling nomineret til European Powerboat of the Year Award 2021

Svenske Windy 37 Shamal er en af ​​fem udvalgte modeller, der konkurrerer i kategorien op til 14 mryrt. Vinderen findes i januar 2021.

 

Af Troels Lykke |

Den europæiske Powerboat Award uddeles af motorbådsmagasinerne BOOTE, Boating.it, Båtmagasinet, Marina.ch, Motorboot, Náutica y Yates, Neptune og Yachtrevue.

Designet af Windy 37 Shamal er skabt af yachtdesigner Espen Øino, og båden er gennemsyret af Windys kerne-DNA i det 21. århundredes stil og med en del komfort.

Retro-styling

Med moderne retro-styling er den nye, svenske Windy 37 Shamal skabt til at efterligne modellen Khamsin.

- Windy 37 Shamal er skabt med fokus på et rummeligt cockpit, effektivt skrog og fremragende håndtering, vi er stolte af denne ægte Windy Sportsboat. Designet er skabt efter inspiration af de indbyggede Windy-modeller i tresserne og halvfjerdserne, lyder det fra Windy-producenten. 

En båd, der i Danmark importeres af Tempo Bådsalg i Ishøj.

Dagbåd med meget plads

Windy 37 Shamal er primært skabt til at være en dagbåd, men den er rummelig med to kabiner. Der er en stor forkahyt med en dobbeltseng og en rummelig centerkahyt med to enkeltsenge.

Windy 37 Shamal har desuden et dybt og sikkert cockpit. Båden kan nå hastigheder på over 45 knob med den større motorkonfiguration.

- Windy 37 Shamal appellerer til kræsne bådentusiaster og markeder, lige fra de lidt korte somre i Skandinavien, til de kølige søer i Schweiz og i Middelhavet, forklarer importør Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

Koster fra 4,14 mio. kroner

Grundprisen for en standard Windy 37 Shamal, inklusiv 2 X Volvo Penta D6-400 DPI dieselmotorer med electronic steering, starter fra kr. 4.183.800 inklusive 25 % moms leveret i Danmark. Det oplyser Tempo Bådsalg

Windy 37 Shamal:
Samlet længde: 10,64 m / 11,25 m

Bredde: 3,33 m

Højde: 2,82 m

Vægt: 7500 kg (inkl. Volvo Penta-D6-400 DPI motorer)

Brændstofkapacitet: 650 l

Ferskvandskapacitet: 200 l

Sovepladser: 4

CE-klassificering: RCD-kategori B

Interiør, Uudvendigt design og styling: Espen Øino Intl.

content-loader
content-loader
content-loader