Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
De fem medlemmer vælges for perioden 2021-23. Foto: Dansk Sejlunion

Kampvalg i Dansk Sejlunion - otte kandidater skal kæmpe om fem pladser i bestyrelsen

Det er blevet populært at sidde om bestyrelsesbordet i Dansk Sejlunion. Seks mænd og to kvinder er på valg, når bestyrelsen sammensættes under generalforsamlingen i marts. Se kandidaterne her.

Af Sara Sulkjær |

Der bliver kamp om pladserne i bestyrelseslokalet, når Dansk Sejlunions generalforsamling den 20. marts løber af stablen på Dalum Landbrugsskole i Odense.

Otte sejlere har meldt deres kandidatur til bestyrelsen, men kun fem stole står ledige. En vaskeægte valgkamp er derfor under opsejling.

Flere ønsker genvalg

Det skyldes ikke mindst, at tre af de nuværende bestyrelsesmedlemmer atter har meldt sig på banen. Christian Sparre Hangel, Jørgen Thorsell og Per Risvang modtager således genvalg, mens yderligere fem sejlere står på stemmesedlen.

Foruden Jens Kofoed fra Virksund Sejlklub er også Michael Rasmussen fra Nivå Bådelaug og Nils Andersen fra Marselisborg Sejlklub på valg, ligesom de to kvinder Pia Bay og Lotte Meldgaard har meldt sig på banen.

Sidstnævnte er begge fra KDY og fortsætter således den bølge af fremtrædende, kvindelige aktører i sejlsporten, der er ses de seneste år.

Farvel til gode kræfter

Mens flere nuværende medlemmer ønsker at fortsætte betyrelsesarbejdet, har andre ikke valgt at genopstille. Unge Anne Skovbølling, der i stedet er blevet bestyrer af en campingplads i Vestjylland, vinker således farvel til bestyrelsen, mens Peter Bjerremand Jensen udtræder et år før tid og efterlader en tom stol, der skal besættes.

– Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når gode kræfter stopper, men jeg har fuld forståelse for deres beslutning. Derfor vil jeg også gerne rette en stor tak til Anne og Peter. De har leveret en stor indsats i bestyrelsesarbejdet, og jeg kommer til at savne deres mange gode input og holdninger i bestyrelsen, understreger Line Markert.

Om generalforsamlingen
Der skal vælges fem kandidater samt en suppleant, når Dansk Sejlunions generalforsamling mødes den 20. marts 2021 kl. 13.00 – 17.00 på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense.

Du kan læse meget mere om generalforsamlingen og de otte kandidater her.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader