Gå til hoved-indhold
Udstyr
Nye Raymarine LightHouse søkort er udformet fra pålidelige, officielle hydrografiske kilder – de samme data, der bruges af maritime fagfolk. PR-foto
Udstyr

Raymarines LightHouse-søkort fås nu fra den nye Chart Store- og RayConnect-app

Raymarine kommer nu med Raymarine LightHouse-søkortskartografi, der giver ny klarhed og mere kontrol til navigation til søs. En ny online Raymarine-søkortbutik er desuden tilgængelig.

Af Troels Lykke |

Foruden Raymarines nye søkortskartografi vil kunder til LightHouse-søkort opnå øget bekvemmelighed og forbedrede muligheder for køb og levering af produkter via den nye Raymarine Chart Store- og RayConnect-mobilapp.

Det fortæller Raymarine til bådpressen.

Søkort fra pålidelige kilder

De nye Raymarine LightHouse-søkort er udformet fra pålidelige, officielle hydrografiske kilder – de samme data, der bruges af maritime fagfolk.

LightHouse-søkort tilbyder Raymarine-brugere et nyt niveau af klarhed, tilpasning og detaljer, hvilket gør det nemt at identificere, navigere til og udforske destinationer på land, fiskesteder og andre interessepunkter (POI).

Søkortet, der er udviklet til både fritids- og professionelle formål, giver desuden kaptajner mulighed for at skifte mellem en officiel søkortspræsentation i regeringsstil eller en informationsrig fritidsorienteret visning af søkort.

Fire farvepaletter kan vælges til søkort

Sejlere kan ligeledes vælge mellem fire farvepaletter til søkortene, der er optimeret til stærkt sollys, dagslys, tusmørke og nattetid.

Samtidig kan der drages fordel af et LightHouse Premium-abonnement for at få adgang til løbende søkortopdateringer, et udvidet POI-bibliotek drevet af Marinas.com og Reeds samt forbedrede satellitbilleder fra Mapbox.

Ny online søkortbutik 

En ny online Raymarine-søkortbutik er desuden tilgængelig via nedenstående link, ligesom kortet kan downloades på den nye RayConnect-mobilapp, der er tilgængelig på enheder med App Store og Android.

Dette gør det nemt at købe LightHouse-søkort, downloade opdateringer og synkronisere førsteklasses indhold med Raymarine Axiom®multifunktionsskærme (MFD'er) og Raymarine Elementekkolod-/GPS-skærme.

- Vores nye LightHouse-søkortskatalog giver sejlere et spændende, kraftfuldt og sofistikeret nyt valg til navigation på vandet, påpeger Gregoire Outters, General Manager for Raymarine-brandet hos FLIR og fortsætter:

- Tilgængelige premium-funktioner forbedrer yderligere navigationsoplevelsen, tilføjer ubegrænsede søkortopdateringer og grafisk udbytterige oplysninger om POI og detaljerede satellitbilleder, som alle leveres problemfrit og on demand via internet- eller mobile enheder.

Kan købes separat

De nye LightHouse-søkort er nu tilgængelige med købet af alle nye Axiom+ MFD'er.

LightHouse søkortkataloget kan også købes separat på chartstore.raymarine.com, der starter ved 145,00 GBP/145,00 EUR og omfatter dækning af søkort for hele landet, tidevand og animerede strømme.

Som et introduktionstilbud vil køberne modtage et gratis et-årigt LightHouse Premium-abonnement, hvilket gør det muligt gratis at have glæde af yderligere funktioner.

For yderligere oplysninger om Raymarine LightHouse-søkort besøg: www.raymarine.eu/marine-charts/lighthouse-charts.html

content-loader
content-loader
content-loader