Gå til hoved-indhold
Udstyr
Kompatible Garmin-skærme på Mercury-drevne både kan modtage data om motorens ydelse, inklusiv omdrejningstal, hastighed, brændstofflow, temperatur, trim og meget mere via Mercurys nye SmartCraft Connect gateway. PR-foto

Garmin og Raymarine supporterer nu Mercury Marine smartcraft-motorer

Ny SmartCraft Connect-gateway bringer VesselView-motordata til Garmin og Raymarines multifunktionsskærme. Så som motorens ydelse, omdrejningstal, hastighed, brændstofflow, temperatur, trim. System muliggør overvågning af op til fire motorer samtidigt.

 

Af Troels Lykke |

Garmin fortæller til bådpressen, at de har tilføjet support til Mercury Marine® VesselView-motordata på tværs af ECHOMAP™ Ultra-, ECHOMAP UHD*- og GPSMAP®-seriens multifunktionsskærme (MFD'er).

"Vi er glade for at samarbejde med Mercury om at tilbyde motordatafunktioner, som vores kunder og OEM'er har bedt om," siger Dan Bartel, Garmin vice president of worldwide sales.

"VesselView-kompatibilitet giver bådfolk adgang til vigtige Mercury-motoroplysninger direkte på deres Garmin-skærm for en mere integreret og praktisk oplevelse på vandet."

Motorens ydelse, omdrejningstal mm.

Kompatible Garmin-skærme på Mercury-drevne både kan modtage data om motorens ydelse, inklusiv omdrejningstal, hastighed, brændstofflow, temperatur, trim og meget mere via Mercurys nye SmartCraft Connect gateway, som muliggør overvågning af op til fire motorer samtidigt.

”Vores VesselView-system, der er tilgængeligt for Garmin-brugere via SmartCraft Connect, holder styr på alt og giver advarsler, hvis nogen motormåling afviger fra normen. På den måde kan sejlere have ro i sindet og være opmærksomme på vigtigere ting som at nyde deres tid på vandet, ”sagde Rob Hackbarth, Mercury SmartCraft product category director.

Kan købes fra andet kvartal 21

VesselView-funktionalitet forventes at være tilgængelig for Garmin-kunder i andet kvartal af 2021. Det vil kræve en gratis softwareopdatering fra Garmin og køb af en SmartCraft Connect-gateway fra Mercury.

Besøg mercurymarine.com/smartcraftconnect eller garmin.com/support For mere info.   

Raymarine supporterer også Mercury

"Vores VesselView-produkter er utrolig populære på markedet og derfor udvidede vi integrationen med Lowrance- og Simrad skærme. Ved introduktionen af SmartCraft Connect honorerer vi efterspørgslen fra bådejerne og højner dermed oplevelsen mellem Mercury motorer og Garmin- og Raymarine enheder", siger Rob Hackbarth, som er ansvarlig for SmartCraft produkterne hos Mercury Marine, sådan skriver Jørgensen & Dahl til bådpressen.

VesselView som nu findes tilgængelig som SmartCraft Connect til alle Garmin- og Raymarine brugere, holder styr på alt vedr. motoren og advarer såfremt noget afviger fra normalen. Det giver mere ro for bådejeren, der i stedet kan fokusere på at nyde turen på vandet", lyder det fra Hackbarth.

"Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mercury, og dermed kunne tilbyde en let adgang til Mercury´s VesselView teknik via Raymarine Axiom multifunktionsskærme", siger Gregoire Outters, VD for Raymarine hos FLIR. "Den dybere integration betyder at bådejerne får mulighed for at overvåge alt på en enkelt skærm, samt kontrollere de vigtigste motorfunktioner direkte fra deres Axiom-skærme. Det kan nu downloades gratis sammen med det seneste Lighthouse software".

"Vi er glade for sammen med Mercury at kunne tilbyde de motorinformationer som vore kunder og værfter har efterspurgt", lyder der fra Dan Bartel, VD for Garmin globalt salg. 

"VesselView kompabilitet giver bådejerne direkte tilgang til al nødvendig information om deres Mercury motorer direkte på Garmin skærmen, hvilket medfører en mere integreret og komplet oplevelse på vandet."

Mere information om SmartCraft Connect kan findes på:

www.mercurymarine.com/smartcraftconnect

 

content-loader
content-loader
content-loader