Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Claus Høj Jensen er her med sine unge gaster Frederik Dahl Hansen, tv. og Rasmus Jørgen Andresen. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Anders Bertelsen og co. fra Aarhus tog andenplads.
Kapsejlads
International præsident i H-båden, Mads Korsgaard i midten, tog bronze. Sønnen var også med, en temmelig skrap sejler.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Haarup Mixer Cup i Egå blev vundet af mr. H-båd, Claus Høj Jensen og co.

25 H-både sejlede Haarup Mixer Cup med Egå Sejlklub, som arrangør. Sejlmageren Claus Høj Jensen vandt med Frederik Dahl Hansen og Rasmus Jørgen Andresen. Stævnets hovedsponsorer er æresmedlem i Danske H-bådsejlere Ole Christensen fra Silkeborg Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Desværre blev stævnet  Haarup Mixer Cuppræget af manglende vind, så der gennemførtes kun 4 sejladser lørdag. Søndag blev bådene efter nogen tids udsættelse kaldt på banen, men vinden var for ustabil og svag til, at man kunne gennemføre en kapsejlads, fortæller klassen til bådpressen.

Århus Bugtens vande er en af de store H-båds bastioner med omkring 15-16 deltagende både til tirsdags match, men det lykkedes kun for Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub, at komme på skamlen med en flot 2. plads i stævnet. 

Claus Høj Jensen tilbage på sporet

Claus Høj Jensen med Frederik Dahl Hansen og Rasmus J. Andresen vandt stævnet med en snæver margin til den lokale sejler Anders Bertelsen. KDY´ sejleren Mads P.G. Korsgaard nuppede 3 pladsen.

Haarup Mixer Cup er kærlighed til H-båden

Haarup Mixer Cup blev trods letvind et super stævne, hvor der blev vartet godt op om H-båds sejlerne. Stævnets hovedsponsorer er den inkarnerede H-båds sejler og æresmedlem i Danske H-båds Sejlere Ole Christensen fra Silkeborg Sejlklub, som desværre på grund af sygdom ikke selv kan deltage.

Ole Christensen vil med Haarup Mixer Cup gerne give H-båds sejlerne det bedste stævne, som en form for tilbage betaling af alt hvad H-båden har givet ham gennem en hel menneske alder. Ole Christensen så fra land sin H-båd First Lady med skipper John Hedegaard blive nummer 16.

H-båds sejlernes formand Henrik Toft takker på vegne af alle deltagere Egå Sejlklub, og alle de frivillige hjælpere for endnu engang, at skabe et stævne, som man slet kan vente med at komme tilbage til.

Haarup Mixer Cup 2021
1 Claus Høj Jensen. Herslev Strand Sejlklub. 8 point.
2 Anders Bertelsen. Århus Sejlklub.  11 point.
3 Mads P.G. Korsgaard. KDY. 13 point.
 

content-loader
content-loader
content-loader