Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Drømmer du om at arbejde med sejlsport? - KDY søger centerleder i Rungsted

I Kongelig Dansk Yachtklub søges en centerleder til aktiviteterne på Rungsted Havn. Lederen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af Ungdomscenteret samt administration og udvikling af aktiviteterne i Sejlcenteret, lyder det fra KDY.

Af Troels Lykke |

KDY fortæller om jobbet:

Ungdomscenteret i KDY tæller knap 60 ungdomssejlere i alderen 8-20 år, 13 trænere, engagerede forældre og ugentlig træning i vores joller: Optimist, Zoom, Feva, 29’er og Waszp.

Sejlcenteret består af en sejlerskole med over 70 elever, der tilbyder duelighedssejlads, fortsættersejlads, kapsejlads og instruktøruddannelse i vores J80’ere.

Desuden er der en gruppe aktive kapsejladshold, der deltager i den ugentlige aftenmatch, og så er der flere grupper af seniorer på 60+, der sejler i dagtimerne.

Skiftende arbejdstider

Stillingen er en fastansættelse med et gennemsnit på 37 timer pr. uge, hvor af ca 75% er forankret i arbejdet i Ungdomsafdelingen med fokus på at uddanne dygtige og erfarne sejlere med sømandskab som kerneværdi.

Nogle af timerne vil ligge eftermiddage og weekender i sejlsæsonen fra april til oktober, da det er her de fleste af vores sejlere er at finde på haven og på vandet.

Ligesom mødeaktiviteter med udvalg, forældre, trænere med videre typisk ligger på eftermiddage/aftener. Stillingen kræver derfor, at du er fleksibel i forhold til arbejdstiden.

Afgørende at fastholde sejlerne

Vi søger en kollega med en åben og imødekommende personlighed, der kan være samlingspunkt for vores medlemmer i Rungsted og i samarbejde med de frivillige være med til at sikre, at vi forsat har de bedste tilbud til vores medlemmer, hvor den enkelte sejler løbende udvikles og motiveres.

Opgaverne i stillingen er mangeartede og strækker sig helt fra den daglige administration, godkendelse af løn og budgetansvar til afvikling af daglig træning og stævner. Det vil derfor være en fordel, hvis dine evner er stærke, når det gælder struktur, samarbejde og kommunikation. Sejlerfaring er naturligvis også et must.

Visionen for centeret i Rungsted er, at vi tiltrækker mange nye sejlere og formår at fastholde vores medlemmer i sporten lang tid, også efter de har lært at sejle. Vi skal derfor udfylde stillingen med en energisk og bredtfavnende centerleder, der kan se nye perspektiver, er løsningsorienteret og idérig, så vi sammen kan muliggøre denne vision.

Opgaver:

 • Daglig drift og administration af Ungdoms- og Sejlcenteret i Rungsted. Herunder kontakt med sejlere, forældre og andre interessenter via personlig kontakt, telefon, e-mail og sociale medier
 • Planlægning og afvikling af træning, stævner og sociale aktiviteter i Ungdomscenteret
 • Tæt samarbejde med Sejlcenterets forskellige udvalg, herunder bl.a. Søulkene og Sejlerskolen
 • Mødeaktiviteter som f.eks. udvalgsmøder, forældremøder, ad hoc møder, trænermøder mv.
 • Ansættelse af trænere, trænerudvikling, godkendelse af løn mv-
 • Overblik over vores materiel i Rungsted, bookninger mv. samt daglig vedligehold af Ungdomscenterets joller
 • Sikre fastholdelse og rekruttering af medlemmer på baggrund af spændende trænings- og aktivitetsprogrammer samt markedsføring
 • Fortsætte vores gode samarbejde med Hørsholm Kommune, Dansk Sejlunion, DIF mf. og sikre vores status som ungdomsvenlig sportsklub

Din person:

 • Du har en naturlig pondus, der gør dig i stand til at skære igennem, når det er nødvendigt
 • Du er løsningsorienteret
 • Du tænker og arbejder struktureret
 • Du er nysgerrig og har gåpåmod
 • Du bevarer overblik, humør og fokus, også når der er gang i mange aktiviteter
 • Du tager ansvar for opgaven fra start til slut
 • Du er en erfaren sejler

Vigtigst af alt er det dog, at du er åben og samarbejdsvillig med et stort hjerte, der banker for at give vores medlemmer fantastiske oplevelser inden for sejlsporten.

Du vil blive en del af vores engagerede medarbejderteam, der er fordelt i vores afdelinger i Tuborg, Skovshoved og Rungsted.

Ansøgning
Er det dig, vi leder efter? Så send din ansøgning og cv til kdy@kdy.dk Mrk: "Centerleder i Rungsted " senest den 14. november 2021.

Vi afholder løbende samtaler i november med forventet ansættelse hurtigst muligt, dog senest pr. 1. januar 2022.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sportschef Ann-Marie Mohr på 2964 9113.

content-loader
content-loader
content-loader