Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Som afløser for Niels Ebbesen, tv., har X-Yachts ansat Bjarke Gam Svare, th. Bjarke har tidligere arbejdet som servicechef med ansvar for kundeservice og en serviceafdeling samt med after sales. PR-foto

Servicechef hos X-Yachts, Niels Ebbesen, trækker sig tilbage efter 35 år

- Nu skal jeg slappe af og nyde livet med familien og have tid til at dyrke mine hobbyer, siger Niels Ebbesen, der ser frem til at gå på efterløn. Som afløser har X-Yachts ansat Bjarke Gam Svare, der bliver chef for 23 medarbejdere i Haderslev.

Af Troels Lykke |

Servicechef hos X-Yachts, Niels Ebbesen har valgt at trække sig tilbage efter at have arbejdet for X-Yachts i mere end 35 år.

Som selvstændig erhvervsdrivende startede Niels med at bygge både for X-Yachts fra 1984 – 2009, hvorefter han blev ansat hos X-Yachts med det primære formål at opbygge en serviceafdeling som et helt nyt område, X-Yachts ikke tidligere havde beskæftiget sig med. 

- I de første ni måneder var jeg alene på pinden, og herefter gik det stærkt, forklarer Ebbesen.

23 medarbejdere i serviceafdelingen

I dag er afdelingen udvidet yderligere, så kunderne kan modtage en endnu mere specialiseret service:

- Serviceafdelingen består i dag af 23 fuldtidsmedarbejdere, der har hver deres specialer indenfor sejl- og motorbåde, og vi har rigtig mange forskellige opgaver, påpeger den nu tidligere X-Yacts-ansatte.  

I 2019 byggede X-Yachts en ny vinteropbevaringshal, der er en meget populær løsning for dem, der ønsker, at deres båd står sikkert og under ordnede forhold i off-season.

- Det er længe siden, jeg traf min beslutning om at gå på efterløn. Nu skal jeg slappe af og nyde livet med familien og have tid til at dyrke mine hobbyer, slutter Niels Ebbesen. 

Bjarke Gam Svare afløser

Som afløser for Niels Ebbesen har X-Yachts ansat Bjarke Gam Svare. Bjarke har tidligere arbejdet som servicechef med ansvar for kundeservice og en serviceafdeling samt med after sales.

Bjarke er oprindeligt uddannet kommunikationselektriker og har stor erfaring med elektronik, lyd og AV. Ligeledes ved Gam Svare en hel del om sejlbåde, idet han selv sejler og har egen sejlbåd.

Operations og Supply Chain-ansvarlig Peter Rødbro uddyber:

- Vi har allerede budt Bjarke velkommen i virksomheden, og vi glæder os meget til samarbejdet. Bjarke har en struktureret tilgang og glæder sig til samarbejdet med kunder og medarbejdere. Niels Ebbesen vil blive savnet af kunder, medarbejdere og kolleger, men han har lovet at hjælpe til, hvis vi skulle få brug for hans mangeårige ekspertise. Det sætter vi stor pris på.

content-loader
content-loader
content-loader