Gå til hoved-indhold
Udstyr
Værktøjskasser kan købes med og uden indhold. Til denne model fra Watski følger blandt andet en skiftenøgle, bidetang og lignende. Foto: Watski

Saml svensknøgler, tang og skruer - fire værktøjskasser til motorbåden

Ofte har værktøjet en tendens til at sprede sig ombord, men med en simpel værktøjskasse kan udstyret holdes samlet og overblikket bevares. Se også værktøjskasse med det mest nødvendige udstyr til sejlturen.

Af Sara Sulkjær |

Hammeren har sneget sig ind i forkahytten, skruetrækkeren i salonen og tangen har lagt sig til hvile på kistebænken i cockpittet.

Værktøjslisten ombord er lang, for når stævnen vendes mod de danske fjorde og have, kan hjælpen være flere timer væk. At have værktøj ombord, så de fleste reperationer kan udbedres på vandet, er derfor ikke blot en belejliget, men også en livsvigtig prioritering.

Ét er dog at have værktøjet ombord, noget ganske andet at have overblikket over de mange dele, der hurtigt kan overtage store dele af båden. Med en simpel værktøjskasse begrænses rodet markant, ligesom det bliver langt lettere at finde frem til de fornødne hjælpemidler, når uheldet er ude.

I samarbejde med Watski og Biltema viser Motorbaadsnyt.dk fire værktøjskasser, der kan gøre sig på de fleste motorbåde:

Kasse med stålbærehåndtag - 179,00 kr. 

Hele 25 lommer fås i denne polyestertaske, der er designet med et fint stålbærehåndtag. En praktisk detalje, når det tunge værktøj samles i kassen.

Tasken, der kan købes hos Biltema, kommer i målene 430 x 200 x 275 mm.

Køb værktøjskassen hos Biltema her.

----------

Retro-kasse - 229,00 kr.

Skru tiden tilbage med denne retro-værktøjskasse, ligeledes fra Biltema. Kassen er fremstillet med et rørhåndtag og er af lakerede stålplader, således at produktet kommer med en sort bund og rød top. 

Kassen måler 500 x 200 x 240 mm, vejer 6,5 kilogram og har i alt fem rum. 

Køb værktøjskassen hos Biltema her

----------

"Jordmodertaske" - 340,00 kr. 

En blød værktøjskasse fra Nautec, der med forhandlerens egne ord kan gå under typen "jordmodertaske", hvorfor den hverken ridser eller skramler på båden. Alligevel er tasken designet i kraftige materialer med masser af opbevaringsmuligheder, blandt andet i bunden hvor der er skabt plads til en opbevaringsæske til diverse småting. 

Med et grundplan på 33x23 cm og en højde på 30 cm kan tasken klemmes ombord på de fleste både.

Køb værktøjskassen hos Watski her.

----------

Kasse med værktøj - 895,00 kr.

Topnøgler, skruetrækkere og meget mere følger med denne værktøjskasse fra Watski. En slidstærk taske, der indeholder det mest almindelige værktøj, og som samtidig byder på masser opbevaringsplads.

Der medfølger desuden en mindre sortimentboks, ligesom målebånd og lignende figurerer på udstyrslisten.

Køb værktøjskassen hos Watski her.

content-loader
content-loader
content-loader