Gå til hoved-indhold
Småbåde
Topfarten loves til 55 knob med 3 x 350 hk.
Småbåde
Swan Shadow 42 i lystfiskerudgave.
Småbåde

Nautor Swan bygger deres første motorbåd: Swan Shadow 42 med 3 x 350 hk

Nautor Swan, den berømte finske luksus-sejlbådkonstruktør, skubber endnu en gang sine grænser ved at gå ind på motorbådsmarkedet med Swan Shadow 42, der med kæmpe motorkraft kan sejle 55 knob.

Af Troels Lykke |

Ejer af Nautor Swan, italienske Leonardo Ferragamo, udvider nu med en motorbåd, Swan Shadow 42 - en powerbåd til lidt af hvert, men med dyre materialer og i tjekket design, som Swan er kendt for.

Ejeren fortæller:

- I så mange år har vi tænkt på at starte med at bygge en motorbåd, men vi modstod altid denne fristelse, indtil vi virkelig følte, at vi havde noget virkelig specielt og unikt at præsentere. Og det er det, der sker med Swan Shadow. Hun er fuld af de ingredienser, vi tror på, og vi er sikre på, at vi kommer til at komme med en vigtig erklæring i motorbådssegmentet, siger Leonardo Ferragamo, præsident for det finske værft.

Op til 350 hk x 3 - 55 knob

Swan Shadow kan få masser af fart. Den anbefales og sejles med tredobbelt 225 hestekræfter og op til tre påhængsmotorer på hver 350 hestekræfter.

Maksimal hastighed loves til 55 knob. Båden er blandt andet tænkt som tenderbåd til de kæmpe sejlbåde, men den kan også fås i en udgave til lystfiskeri.

Prisen nævnes ikke. Vi gætter på 5-6 mio. danske kroner.

Swan Shadow 42
Længde: 13,23 m
Bredde: 4,3 m
Dybgang: 0,86 m
Motorer: Op til 3 × 350 hk påhængsmotorer

Læs mere: www.swanshadow.net/

content-loader
content-loader
content-loader