Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Det er virkelig et scoop, at vi har fået Garmin med som titelsponsor til Round Denmark Race. De er førende inden for deres felt, og de kan tilføre noget helt ekstraordinært til eventet, siger Jon Koch Hansen fra Sailing Aarhus.

Round Denmark Race fra Aarhus får Garmin om bord

Sailing Aarhus, Shorthand ECM og Aarhus Internationale Sejlsportscenter har indgået et treårigt titelsponsorat med den verdensledende producent af marineelektronik Garmin. 19. juni starter den 650 sømil lange sejlads.

Af Troels Lykke |

Når Round Denmark Race-flåden den 19. juni begiver sig ud på den 650 sømil lange havkapsejlads, bliver det formelt som deltagere i Garmin Round Denmark Race, Aarhus.

- Vi er glade for at have fået muligheden for at være med fra starten af Round Denmark Race, som vi tror har et stort potentiale både nationalt og internationalt. Vi ser frem til at være med til at udvikle eventet over de kommende år, fortæller Daniel Witt Corell, Marketing & Communication hos Garmin, og tilføjer:

- For at få den bedste tur på vandet er det vigtigt at have det rette udstyr, hvilket er med til at skabe en behagelig og sikker oplevelse. Selvom det kommer til at gå rigtig stærkt, når der skal sejles rundt om Danmark, er det vigtigt, at alle sejlere er trygge ombord. Vi ser Round Denmark Race som et perfekt vindue for at vise værdien i vores produkter med fokus på sejlads.

Vil være blandt de førende sejladser i verden

Aftalen med Garmin løber fra 2021 til 2023 og skaber en tryg og sikker ramme om eventet. Det glæder Sailing Aarhus-direktør Jon Koch Hansen og Shorthand ECM’s Morten Brandt, der begge kalder det et vigtigt skridt mod at gøre sejladsen til én af de førende i verden.

- Det er virkelig et scoop, at vi har fået Garmin med som titelsponsor til Round Denmark Race. De er førende inden for deres felt, og de kan tilføre noget helt ekstraordinært til eventet. De repræsenterer et kvalitetsprodukt, og deres tanker og værdier stemmer godt overens med det, vi gerne vil med eventet. Vi vil give deltagerne en betryggende og unik oplevelse, og her bliver Garmin en vigtig medspiller for os, fortæller Jon Koch Hansen.

- Garmins inReach-produkter øger sikkerheden for deltagerne og sikrer samtidig god og pålidelig tacking, som er essentielt for formidlingen af sejladsen. Samlet set betyder Garmins medvirken, at vi kommer tættere på at virkeliggøre visionerne om RDR som en af de fem vigtigste sejladser i verden, tilføjer Morten Brandt.

Garmin Round Denmark Race, Aarhus, debuterer som bekendt den 19. juni 2021, hvor 72 både og 184 sejlere i skrivende stund har meldt sig på banen til at prøve kræfter med Nordeuropas hårdeste sejlrute.

Om Garmin:
Bygget til at holde. Disse fire ord beskriver Garmins produkter, deres virksomhed og kultur… Garmins fremtid. Som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til bil, luftfart og marine samt outdoor- og sportsaktiviteter, som bliver en essentiel del af kundernes liv.

Garmins forretningsmodel er baseret på det, virksomheden kalder "vertikal integration":

- Vi designer, fremstiller, markedsfører og sælger selv vores produkter, hvilket giver os bedre kontrol over kvalitet, service og tidsplaner. Vores brugervenlige produkter er ikke alene eftertragtede for deres overbevisende design og høje kvalitet, men også for deres nyskabende funktioner, der forbedrer tilværelsen for vores kunder. Garmin har flere end 16.000 medarbejdere fordelt på 82 kontorer i hele verden, fortæller firmaet.

content-loader
content-loader
content-loader