Gå til hoved-indhold
Tur
Peter Lerbrandts Swan 60er, Vertical Smile fra Skovshoved, var blevet vasket og sendt på tur med fok ind til København. I baggrunden ses Kongeskibet Dannebrog. Fotos: Per Heegaard
Tur
Tur
Tur
Tur

Øresund Sammen - hver for sig: I 14 m/sek. nåede mange ikke at runde bøjen i Københavns Havn

Det fortæller fotograf Per Heegaard, der var forbi Københavns Havn, hvor sejlerne markerede, at de står sammen i en coronatid - og at man nu er videre. 41 sejlklubber var lørdag klar til at sejle ud og markere 'Øresund Sammen - hver for sig'.

Af Troels Lykke |

41 deltagende sejlklubber fra det østlige Sjælland var i dag klar til at sejle Øresund Sammen - hver for sig. 

Men der var op til 14-15 m/sek. i dag, lørdag, hvilket fik mange til ikke at sejle ud.

Man skulle sejle fra sin hjemhavn og sejle gennem Øresund for så at runde et mærke i Københavns Havn mellem kl. 12.00 og 14.00. 

KDY-direktør: Vise at vi er kommet videre

Ønsket var igen at samle mere end 1000 sejl- og motorbåde på Øresund for på én gang for at vise, at vi nu snart kan være sammen delvist igen under corona. 

- Med Øresund Sammen - hver for sig i 2020 var ønsket at skabe en begivenhed, der én gang for alle – forhåbentligt – viser, at nu er vi kommet lidt videre alle sammen. Det er fællesskabet blandt alle sejlere, der synliggøres og skal fejres, og det gentager vi igen i år, fortalte direktør i KDY, Anders Myralf forleden.

Læs mere om sejladsen: www.facebook.com/events/266663318462306

content-loader
content-loader
content-loader