Gå til hoved-indhold
Tur
Lars Løkke fremstår ifølge Ekstra Bladet som en person, man ikke havde noget imod at værre spærret inde sammen med på få kvadratmeter på åbent hav. Foto: Discovery Networks Danmark

Lars Løkke dominerer i realityprogrammet 'Over Atlanten'

Jesper Bank og Martin Kirketerp styrer den tidligere statsminister og andre kendte, da de sejler over Atlanterhavet på 21 dage. De første anmeldelser af programmet på Kanal 5 er løbet ind efter den første udsendelse, og Lars Løkke scorer højt som en person, man kan holde ud på få kvadratmeter.

Af Troels Lykke |

Det overraskede nok de fleste, da Discovery Network i slutningen af sidste år præsenterede deltagerne til tredje sæson af realityprogrammet 'Over Atlanten'.

For blandt deltagerne fandt man nemlig Lars Løkke Rasmussen, den tidligere statsminister og formand for Venstre.

Han havde sagt ja til at skulle krydse Atlanterhavet på 21 dage i selskab med tv-vært Felix Smith, kok Umut Sakarya, OL-svømmer Sarah Bro, bageskribent Ditte Julie Jensen og skuespiller Johannes Nymark i den tredje sæson af det populære Kanal 5-program. Det skriver dr.dk.

I søndags fik 'Over Atlanten' så endelig premiere, og dermed har tv-anmelderne på landets store aviser også fældet dom over Løkkes reality-debut.

Lars Løkke sælger sig selv godt

Under overskriften "Lars Løkke på dybt vand" giver Ekstra Bladet de to første afsnit tre stjerner, hvor avisen samtidig skriver, at "den tidligere statsminister er den altdominerende deltager i tredje sæson."

- Han har noget, han skal sælge: Sig selv. Og det gør han umanerligt godt. For det første får han masser af taletid (de andre deltagere er stort set reduceret til biroller), men han fremstår faktisk også som en person, man ikke havde noget imod at være spærret inde sammen med på få kvadratmeter på åbent hav.

- Problemet - rent tv-mæssigt - med de to første udsendelser, som jeg har haft adgang til – er, at der ikke sker det store, skriver Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch ifølge dr.dk.

Se også tv-klip fra bt.dk, hvor Lars Løkke og en kendis-sejler er i konflikt.

Tjek tv-programmet her: www.discoveryplus.dk/programmer/over-atlanten

content-loader
content-loader
content-loader