Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Tre af outsiderne til at vinde Fynsk Mesterskab i Finnjolle. Martin Mikkelsen runder foran Jens Kristian Andersen (DEN 246) og Christian Reed (DEN 306) i årets første Finnjollestævne i Kastrup den 8.-9. maj. Foto: Preben, Kastrup Sejlklub

Fyn er Finn - nyt stævne med fire daglige sejladser og moleøl lokker Finnjollerne til Nyborg

Nyborgs Carsten Berntsen lover Finnjolle-sejladserne fire sejladser hver dag samt moleøl og grillpølser, når Fynske Mesterskaber i weekenden søsættes. Den fynske ildsjæl Martin Mikkelsen står bag sejladsen, der har 24 deltagere på startlisten.

Af Sara Sulkjær |

"Fyn er Finn - i Nyborg"

Finnjollesejler Martin Mikkelsen er ophavsmand for den lettere omskrivning af det velkendte udtryk 'Fyn er fin'. Et revideret sejler-udtryk, der er skabt i forbindelse med søsættelsen af Finnjollernes nyeste kapsejlads, Fynsk Mesterskab. 

En ny tradition?

Mesterskabet er netop sat i verden af den fynske ildsjæl, der i den kommende weekend første gang kan byde velkommen til stævnet:

- Vi håber, sejladsen vil føje sig til vore andre traditionsrige stævner. Der er ihvertfald dækket op til en god weekend den 19.-20. juni, hvor Nyborg Sejlforening er vært og arrangør, påpeger den danske Finnjolleklub.

Som så ofte før må Otto Strandvig affinde sig med en favoritværdighed, mens outsiderne Jens Kristian Andersen, Christian Reed, Martin Mikkelsen og Allan Hansen ligeledes er en del af feltet.

Ti sejlere fra Veddelev

Det bliver et felt, der ledes af Carsten Berntsen, Nyborg Sejlforening, som lover fire sejladser hver dag samt moleøl og grillpølser.

Det er noget, der trækker tilmeldinger. Foreløbig har 24 deltagere skrevet sig på listen, der fortsat har plads til flere. I øjeblikket er Veddelev største bidrager med ti tilmeldte sejlere, mens de øvrige deltagere kommer fra Egå, Middelfart, Vallensbæk, Dragør og Rungsted.

content-loader
content-loader
content-loader