Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her en tæt start. Sejlerne savnede i år det store festtelt, som man måtte undvære på grund af risikoen for Corona. Det vil stævnet i Juelsminde arbejde på at få tilbage næste år. Foto: Peter Brøgger

DH-DM 2022? Ja, selvfølgelig! - 60 både må sejle med

Arrangørerne bag DH-DM har evalueret på årets stævne og toner rent flag: ”Selvfølgelig skal vi holde et DH-DM i 2022”. Datoen er fastlagt til den 26. – 28. august 2022, og Juelsminde ligger igen havn til eventet.

Af Troels Lykke |

Styregruppen for DH-DM bestående af medlemmer fra Juelsminde, Snaptun og Horsens sejlklubber har sammen med Dansk Sejlunion traditionen tro afholdt et evalueringsmøde ovenpå årets stævne.

Et fast punkt på agendaen er, om eventet skal gentages.

- Selv om vi er superglade for at afvikle eventet, er det ingen hemmelighed, at afviklingen trækker store veksler på arrangørerne og ikke mindst på alle vores frivillige. Det er derfor yderst vigtigt, at vi sikrer os fuld opbakning hele vejen rundt. Heldigvis var der ingen slinger i valsen – godt hjulpet på vej af alle de positive tilkendegivelser vi har fået fra sejlerne, har alle klubber inklusiv Dansk Sejlunion tonet rent flag, og grundlaget for DH-DM 2022 er derfor på plads, siger eventleder Lene Holm.

Feedback fra sejlere er vigtig

Stævneledelsen gør en dyd ud af at få feedback fra sejlerne med henblik på at optimere stævnet løbende, og også i år er der kommet gode input.

- Vi har bedt alle sejlere om feedback, og har fået rigtig mange gode svar. En af de gennemgående ting var, at sejlerne savnede det store festtelt, som vi i år måtte undvære på grund af risikoen for corona. Det vil vi arbejde på at få tilbage næste år, påpeger Lene Holm og uddyber:

- Et andet emne, som blev flittigt kommenteret, var det nye format på distancesejladserne. Her var tilbagemeldingerne langt overvejende positive, men vi har fået et par gode idéer til, hvad vi kan gøre endnu bedre næste år. Også det kommer vi til at arbejde med i den næste periode, afslutter stævnelederen. 

Styregruppen har også for 2022 sat et loft på 60 både til eventet og forventer, at tilmeldingen åbnes medio marts 2022. Følg med på stævnehjemmesiden www.dh-dm.dksamt på Facebook, hvor der løbende kommer ny information om stævnet.

content-loader
content-loader
content-loader