Gå til hoved-indhold
Tur
Bogen 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' er på 120 sider og indeholder foruden logbogsoptegnelser og Keepsailing-trackkort for de to både også masser billeder og en introduktion til baggrunden for dannelsen og den vision, man deler i Kerteminde. PR-foto

Ny bog 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' opfordrer til at danne bådelaug

Kerteminde-sejleren Martin Anker Wiedemann har udgivet en ny bog om at sejle i små både. Bogen 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' handler om det første års erfaringer i bådelauget og visioner for de kommende år på Fyn.

Af Troels Lykke |

- Jeg har for Bådelauget Kerteminde netop udgivet bogen 'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' om det første års erfaringer i bådelauget og visioner for de kommende år, fortæller småbådssejler og forfatter Martin Anker Wiedemann fra Bådelauget Kerteminde til Minbaad.dk.

Bogen er på 120 sider og indeholder foruden logbogsoptegnelser og Keepsailing-trackkort for de to både masser billeder og en introduktion til baggrunden for dannelsen og den vision, vi deler. Der er endvidere flere turberetninger fra medlemmerne.

Læs uddrag fra bogen her.

Champagne på Storebælt nytårsaftensdag

Håbet med bogen er at kunne inspirere andre til enten at påmønstre bådelauget eller selv gå i gang med at danne et tilsvarende - eller simpelthen bare komme i gang med at sejle.

- Lige nu ligger vi stille på grund af Covid-19-restriktionerne og is i havnen, men inden længe begynder vi at sejle igen og gå i gang med at skrubbe de grønne alger af dæk og træværk, forklarer Wiedemann og uddyber:

- Vi var sidst ude at sejle nytårsaftensdag to mennesker med champagne og kransekage og vores faste videoklumme 'Live fra Storebælt,' som ses af henved 4.000 hver gang. Vi er begyndt at drømme om tursejladser for bådelauget og et oldtimertræf for gamle småbåde til sommer.

99 kr. for 120 sider

Bogens beskedne overskud går til at formidle bådelaugets aktiviteter i det kommende år. 

- Vi håber, at mange vil rive den ned af hylden for inspirationen eller venerationen for projektet, så vi kan dele vores aktiviteter med endnu flere, slutter Martin Anker Wiedemann.

'Sejlglæde, Fællesskab og Maritim Dannelse' af Martin Anker Wiedemann fås med paperback og er på 120 sider.  Den koster 99 kr. og købes her.

content-loader
content-loader
content-loader