Gå til hoved-indhold
Udstyr
Der skal intet installeres. Ewincher er en ”plug and play” løsning på både op til 60 fod.
Udstyr
Udstyr
Udstyr

EWINCHER 2: Det elektriske spilhåndtag - stærkere end din stærkeste gast

Det elektriske spilhåndtag Ewincher er et ægte alternativ til elektriske spil. Det har opnået stor anderkendelse siden den første udgave i 2017. I år har franske Ewincher udviklet en ny model, Ewincher 2, der er hurtigere, 20 procent mere kraftfuld og med forbedret ergonomi.

Af Troels Lykke |

Ewincher er smart, da det har tre funktioner: Elektrisk, manuel eller begge dele kombineret. Det giver høj hastighed, styrke og præcision ved alle manøvre.

Takket være et 450 w batteri og en patenteret effektiv motor har du altid 230 w og 90 Nm moment ved spillet.

Ewincher er stærkere end de fleste gaster i god form, der på toppen vil kunne levere omkring 200 w over 30 sekunder, forklarer den den danske importør og sejler, Jan Hansen fra JBH Sailing i København.

Ewincher kan ubesværet trimme en 160 kvm spiler

Spilhåndtaget kan med ren el levere 100 omdrejninger i minuttet eller kombineret el/manuel give 260 omdrejninger og dermed nemt sætte storsejlet på en 45-fods båd på under et minut.

Samtidig kan du problemfrit løfte en 110 kg gast til toppen af masten på en 60-fods båd, eller løfte en overbordfalden gast med vådt og tungt tøj sikkert og hurtigt ombord på båden.

Stærkt Lithium-ion batteri

Det udskiftelige Lithium-ion batteri på 25,2 volt og 3000 mH kan genoplades på halvanden time ved enten 12 eller 110/220 volt. Kapaciteten på et fuldt opladet batteri strækker fint til en hel dags tursejlads på en 45-fods båd.

Den trinløs variable hastighed giver perfekt kontrol i både det høje og lave gear på togears-spil.

Ewincher har endvidere indbygget en følsom og justerbar begrænsning på, hvor stort maksimum træk Ewincher skal levere. Dette for at beskytte grejet og brugeren mod overbelastning. Momentet justeres nemt via en app på din smartphone.

Intet skal installeres

Der skal intet installeres, da Ewincher er en ”plug and play”-løsning på både op til 60 fod.

Produktet er let, vejer 2,2 kg, og er en nem måde at få gjort alle dine spil elektriske.

Ewincher bliver leveret i sæt, der inkluderer: Spilhåndtaget, 1 batteri, 110/220 volt lader, 12 volt inverter, holder til håndtaget, en sikkerhedsstrop og en taske til at holde det hele samlet.

Priser er 17.240,00 danske kroner inkl. moms.

For salg i Danmark, kontakt JBH Sailing eller på mail jh@sejl.dk, tlf. 40561296.

Se mere information her: www.ewincher.com

content-loader
content-loader
content-loader