Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Paul Elvstrøm var med i opløbet med de otte største danske sportsstjerner i 125 år. Foto: Per Heegaard

Michael Laudrup er en større sportsstjerne end Paul Elvstrøm - viser afstemning

I anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125 års jubilæum blev der lørdag aften afholdt et stort show, hvor de sidste 125 års største sportsstjerner blev hyldet i DR's Koncertsal. Laudrup slog den firedobbelte OL-guldvinder Paul Elvstrøm. Jesper Bank var i top 125.

Af Troels Lykke |

Danmarkshistoriens største sportsnavn blev i året kåret ved DR-showet, og her var et felt på 125 atleter skåret ned til otte, som seerne kunne stemme på.

Her faldt valget på den tidligere fodboldspiller Michael Laudrup, der var glad for prisen, men også hurtig til at flytte fokus og hylde sine kollegaer.

- Det er med blandede følelser, at jeg står her. På den ene side er jeg fantastisk stolt over at have fået prisen. På den anden side synes jeg ikke, at man kan lave det her til en konkurrence, skriver dr.dk

- Vi snakker 125 års forskellige epoker. Vi har en masse sportsfolk, der ikke er her mere. Vi har nogle, som jeg kan huske tilbage på, da jeg var dreng.

- Til sidst vil jeg sige, at selvom jeg ikke ønsker at se det her som en konkurrence, så vil jeg sige, at hvis I har fulgt og nydt mig og mine kollegaer, ligeså meget som jeg har nydt jer, så kan jeg kun være rigtig stolt.

Jesper Bank var også blandt de 125 atleter

Paul Elvstrøm var blandt de 8 udvalgte, man kunne stemme på, mens Jesper Bank var blandt de 125 udvalgte atleter.

- Da jeg fik besked på, at jeg var blandt de 125, blev jeg glad og pavestolt - og faktisk også rørt, fortæller han under showet og fortsætter.

- Jeg havde lidt glemt, at jeg var en del af det her fine selskab, siger han til dr.dk

Kilde. dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader