Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
ROCKTheBoat Academy er gratis og henvender sig til unge sejlere op til 21 år, der sejler i klasserne 29er og Waszp. Foto: Brian Carlin/Rockwool

#ROCKTheBoat talentakademi tilbage til Aarhus i juli

Igen i år får unge sejlere over hele Danmark mulighed for at træne med nogle af verdens bedste atleter på vandet, når Team ROCKWOOLs #ROCKTheBoat Academy vender tilbage til Aarhus den 22. – 25. juli. "Vi er glade forat #ROCKTheBoat Academy vender tilbage i 2021," siger Nicolai Sehested.

Af Troels Lykke |

#ROCKTheBoat Academy blev lanceret i 2020 med akademier både i København og Aarhus. Årets akademi bliver afholdt i Aarhus lige knap en måned før, det Danmarks første SailGP-event nogensinde - ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix - kommer til byen.

Initiativet, der er skabt af Team ROCKWOOL Racing med ROCKWOOL som hovedsponsor, giver Danmarks lovende, unge sejltalenter chancen for at få en unik træningsweekend sammen med det danske SailGP hold og modtage personlig coaching fra atleterne fra den danske F50 båd.

"Vi er glade for at kunne meddele, at #ROCKTheBoat Academy vender tilbage i 2021," siger Nicolai Sehested.

Talenter fra hele Danmark var med

”Sidste år var vi vært for vores første to akademier og havde talenter med fra hele Danmark. Modtagelsen var virkelig positiv. Det er fantastisk at se så mange unge sejlere, der er passionerede, entusiastiske og villige til at lære, og vi havde nogle gode dage sammen med dem.”

Han fortsætter:

"Hvem ved, om vi kommer til at se de fremtidige SailGP-atleter igennem disse akademier? Det er virkelig spændende at se, at den næste generation af sejlere i Danmark er i gode hænder."

#ROCKTheBoat Academy er gratis og henvender sig til unge sejlere op til 21 år, der sejler i klasserne 29er og Waszp.

Bare tilmeld dig, tag din båd med og få en uforglemmelig weekend med coaching fra nogle af de bedste sejlere.

Tilmelding åben nu

Tilmeldingen er åben nu og lukker igen mandag den 30. juni kl. 17.00 – Der er begrænsede pladser, så skynd dig! Akademiet fyldes op efter først til mølle-princippet.

Tilmeld dig #ROCKTheBoat Academy her: https://www.rockwool.com/group/about-us/racing/rocktheboat-academy/youth-camp/

Sejlads i Aarhus til august

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix i Aarhus finder sted den 20. - 21. august 2021. Her vil otte landshold med nogle af verdens bedste sejlere og sejeste både kæmpe i danske farvande for første gang i historien. Billetter til begivenheden sælges fra den 22. juni og kan købes på sailgp.com/about/2021

content-loader
content-loader
content-loader