Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det danske SailGP-hold leverede i april ikke den bedste præstation på Bermuda, hvor de viste at der er lang vej til tops. Foto: Brian Carlin/Rockwool

Dokumentarserie om Sehested og Rockwools SailGP-kampagne på vej

Fans af ​​det danske SailGP-hold vil komme med under overfladen som aldrig før, når en ny dokumentarserie lanceres i de kommende uger. Se trailer om teamet, der kæmper for at få kontakt til topholdene, når der foiles 50 knob.

Af Troels Lykke |

Den første af tre feature-episoder udgives den 1. juli og giver seerne mulighed for at komme hele vejen rundt om det danske hold, der har Rockwool som hovedsponsor, ligesom episoderne giver fansene mulighed for at komme helt tæt på, når holdet forbereder sig til sæson 2 af SailGP.

Med en af ​​de stærkeste line-ups i sportens historie og en flåde af foilende F50-katamaraner, der er i stand til at bryde barrieren på 100 kilometer i timen, er SailGP hurtigt blevet et af de absolutte højdepunkter i global sejlads.

Sehested: Vi prøver at lukke hullet til tophold

Kaptajnen på det danske SailGP-hold, Nicolai Sehested, indrømmer, at når brøkdele af et sekund gør forskellen på at vinde og tabe, er der stort pres på de nyeste hold i SailGP for at komme helt rigtig fra start.

- Konkurrenceniveauet i SailGP har aldrig været højere, og som et af de nyeste hold kender vi alt til udfordringen, når vi prøver at lukke hullet op til topholdene, forklarer Nicolai Sehested, der er kaptajn på det danske SailGP-hold.

- Efterhånden som vi bruger mere tid ombord på F50-båden, gør vi hurtigt store fremskridt, men vi er også på en meget stejl læringskurve, hvilket giver nogle spændende sejladser og noget helt fantastisk indhold til fansene. Vi er selv sportsfans, og vi ved, at fans elsker at komme ned under overfladen på de hold, de følger, og vi glæder os til at dele det med dem.

Stor Rockwool-kampagne

Den nye dokumentarserie er en del af en vidtrækkende Rockwool-kampagne med titlen 'Beneath The Surface', der lover at dykke endnu dybere end nogensinde før i, hvad der får et verdensklasse SailGP-hold til at præstere både på vandet og på land.

Kampagnen, der både udforsker dybtgående temaer som videnskab, bæredygtighed, innovation og teamwork, består desuden af en række 'Beneath The Surface of...'-episoder, der er skræddersyet til de sociale medier og udforsker hver by på SailGP-kalenderen.

Dertil kommer 'Into The Depths' - en video-podcast, der forbinder det danske SailGP-holds atleter med inspirerende og interessante personer fra ​​videnskabs-, sports-, bæredygtigheds- og forretningsverdenen.

Rockwool vil levere overbevisende og eksklusivt indhold

- Denne ambitiøse globale marketingkampagne giver os ikke bare muligheden for at udforske temaer, der vedrører Rockwool, gennem en SailGP-linse, men vigtigst af alt leverer vi overbevisende og eksklusivt indhold på flere formater til sejlads- og sportsfans over hele kloden, påpeger Mirella Vitale, Senior Vice President, Marketing, Communications and Public Affairs hos Rockwool.

- Da vi støtter det danske SailGP-holds deltagelse i en af ​​sportsgrenens mest udfordrende og konkurrenceprægede ligaer, bruger vi vores platform og stemme til at tale til, inspirere og engagere nye fans både i Danmark og i resten af verden.

De første episoder af 'Beneath The Surface of ...' og 'Into The Depths' udgives i forbindelse med Italien SailGP i Taranto den 5.-6. juni 2021, og den første episode af dokumentarserien følger den 1. juli.

Du kan se en trailer til kampagnen her:

content-loader
content-loader
content-loader