Gå til hoved-indhold
Tur
Liveudsendelsen kommer til at handle om, hvordan livet leves ombord og hvordan man får undervisning, leg og voksen/børnetid til at gå op i en højere enhed på 43 fod. Privatfoto

Familien Bækholm Ørnebjerg går live fra Bora Bora på søndag - lyt med og stil spørgsmål

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou forlod Danmark i sommeren 2019. På søndag den 21. november kan du blive inspireret og stille familien spørgsmål. Det handler om livet på en 43-fods sejlbåd.

Af Cille Rosentoft |

Langturssejlerne Troels og Sanne går LIVE fra Bora Bora på søndag den 21. november klokken 20.30 (dansk tid). Med sig ombord har de denne gang en familie på besøg fra Danmark.

De to familier vil i en live-udsendelse fortælle om, hvordan det er at leve mange mennesker på lidt plads, samt hvordan det er at komme flyvende fra Danmark i november og lande på en båd i paradis.

Spørgsmål om voksentid og batterier

Det kommer til at handle om, hvordan livet leves ombord, og hvordan man får undervisning, leg og voksen-/børnetid til at gå op i en højere enhed på 43 fod.

Familierne vil dele ud af deres erfaringer og perspektiver på langturssejlads, og du kan stille spørgsmål til både børn og voksne.

I deres live-udsendelse vil de også komme ind på de valg, de har truffet i forhold til anker, watermaker, batterier og den slags. Der vil derfor være noget for både den rejselystne og den teknisk interesserede.

Du finder familien på deres Facebookside: www.facebook.com/profile.php?id=100057031196809

content-loader
content-loader
content-loader