Gå til hoved-indhold
Udstyr
Bliv forårsklar med prisvenlige Biltema-produkter. Foto: Biltema

Shine båden op til sæsonen med tre økonomivenlige produkter fra Biltema

En skinnende båd behøver ikke koste en formue. Med enkle, prisbillige produkter, et par intense arbejdstimer og en omgang knofedt kan båden klargøres fint til 2021-sæsonen.

Af Sara Sulkjær |

Solen skinner, vinterpresenningerne fjernes, og bådene vender så småt tilbage til deres rette element: Forårsklargøringen er i gang. En proces, der - alt afhængig af temperament - kan strække sig til alt fra et par timer til en flere dage lang arbejdsproces.

Også tyngden af pengepungen efter klargøringen er vidt forskellig fra sejler til sejler. Nogle investerer store summer i bådprodukter, andre nøjes med knofedt og en gammel karklud - men det behøver ikke at koste en mindre formue at gøre båden skinnende til en ny sæson.

Det svenske varehus Biltema har en række anvendelige produkter til sejleren, som for et mindre beløb ønsker at søsætte en skinnende båd til sæsonstart - se tre af produkterne her:

Teakrens - 74,90 kr.

Lige så indbydende et velplejet teakdæk kan fremstå, lige så ærgerligt er synet af et algebeklædt, slidt dæk. Løbende vedligehold er derfor altafgørende, hvis båden er beklædt med den fine træsort. 

Med denne teakrens, der kan anvendes på både ny og ældre teak, er det muligt at rengøre det vejrbidte, algeangrebne og ældede træ i dybden. 

Rensen rummer 1 liter og kan købes hos Biltema her.

----------

Marine Rubbing - 79,90 kr.

Et produkt, der er vanskeligt at navigere uden om. Der findes næppe noget mere tilfredsstillende for den sæsonklare sejler end bølgernes spejlning i et smukt poleret fribord - så kan sæsonen komme an.

Foruden at hjæpe sejleren nærmere en skinnende båd, fjerner dette produkt mellemstore ridser i lakken, ligesom det kan anvendes til såvel hånd- som maskinpolering.

Produktet rummer 500 ml og kan købes hos Biltema her.

----------

Vandlinjerens - 46,90 kr.

Når selve fribordet står skarpt, er det tid til at rette blikket mod bådens vandlinje. En linje, der ofte er beklædt af et gulligt lag af fastsidddende snavs, hvorfor hårde midler må i brug, når området skal rengøres - blandt andet i form af denne vandlinjerens fra Biltema. 

Et produkt, der desuden kan fjerne rust og sod omkring eksempelvis et udstødningsrør. 

Rensen, der rummer 500 ml og ikke må komme i kontakt med aluminium og galvaniserede dele, kan købes hos Biltema her.

content-loader
content-loader
content-loader