Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Den gamle Drage-haj, Frank Eriksen fra Kolding, sidder her med sit vindermandskab. Fotos: Peter Brøgger/DH
Kapsejlads
Danmarksmesterskaber i DH sejlads

DM for kølbåde efter DH er tilbage - håber man i Juelsminde

Stævnet sejles 10. til 12. september 2021. Efter en trist aflysning af DH-DM 2020 er optimismen for et succesfuldt DH-DM 2021 i efteråret stor. - Det er vores klare formodning, at det vil kunne lade sig gøre at afholde et fantastisk DH-DM, siger stævnleder Tue S. Andersen.

Af Troels Lykke |

Sejlerne trænger til vind i sejlene, vand under kølen og spændende kapsejladser for Danmarks DH-kølbåde.

Derfor er det en stor fornøjelse for de arrangerende klubber Juelsminde, Snaptun og Horsens at kunne offentliggøre åbningstidspunktet for tilmeldingen til DM-DM 2021 til søndag den 14. marts 2021 kl. 19.00, fortæller stævnefolkene til bådpressen.

Plads til 60 både

Loftet for tilmeldinger er sat til 60 både i 2021. Det anbefales at være klar på tasterne for at sikre en plads til årets brag af et Danmarksmesterskab.

Arrangørerne gør alt for at gentage succesen fra 2019 og samtidig afvikle stævnet i trygge rammer under gældende corona-restriktioner til september 2021. 

Eventleder fra Juelsminde Sejlklub, Tue S. Andersen, der selv sejler med i sin Grand Soleil, forklarer: 

- Det er vores klare formodning, at det vil kunne lade sig gøre at afholde et fantastisk DH-DM for kølbåde til september 2021 under de på det tidspunkt gældende corona-restriktioner. Vi forholder os løbende til udviklingen og følger myndighedernes krav og anbefalinger til afholdelse af arrangementer som dette. Det skal være trygt for alle at få saltvand i håret og nervepirrende kapsejlads ind under huden. Vi vil gøre vores ypperste for at det lykkes til glæde for både deltagere, frivillige og sponsorer.

Tilmelding: www.dh-dm.dk/

content-loader
content-loader
content-loader