Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anders Johansen i JPK 10.30 er klar i dag til sejladsen

Garmin Denmark Round Race er startet i Aarhus

Kl. 13 gik starten i dag i Danmark rundt sejlads i de indre danske farvande. Solo-sejlerne startede først. Der er 89 sejlere på 71 både, som har tilmeldt sig. Følg sejladsen via facebook. Der er vind nu, men der forventes at meget lidt vind senere til den lange sejlads.

 

Af Troels Lykke |

sejlerne skal nu ud på 650 sømil lang bane, der i dag starter i Aarhus, sejlerne kommer helt til Skagen, Christiansø, Bornholm, Gedser og Lillebælt. 

Flere har droppet sejladsen fordi den er urimelig dyr at deltage i. Noget som Sailing Aarhus aldrig har svaret på hvorfor det skal koste en besætning 15.000 kr. at deltage.

Chris Nørgaard: Ville koste os 15.000 kroner at sejle med i Aarhus

Chris Nørgaard er en af dem der irriteret over det høje startgebyr:

- Vi skal sejle EM i J/70 i år. Det koster 625€ for en uges sejlads med fuldt program og masser af frivillige / hjælpere / jury / målere. Vi synes, det er til den dyre side, men sammenlignet med RDRI er det jo nærmest fundet til de penge. Vi har sejlet større båd i mange år og ville i denne sammenhæng skulle betale +15.000 kr. (for at sejle i Round Denmark Race).Det er jo fuldstændig latterligt!!!!!, skrev Chris Nørgaard.

Følg sejladsen her: https://www.rounddenmarkrace.com/

Om lidt kommenteres der fra sejladsen: www.facebook.com/Rounddenmarkrace

Tracking: www.rounddenmarkrace.com/tracking

content-loader
content-loader
content-loader