Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med en VM- og EM-guldmedalje blev 2019 et ægte guldår for Anne-Marie Rindom, som nu håber at kunne føje en OL-guldmedalje til samlingen. Foto: Flemming Ø. Pedersen / Dansk Sejlunion

For Anne-Marie Rindom var OL-udsættelsen et tiltrængt pusterum

Da pandemien i starten af 2020 lukkede verden ned, var den danske sejlers krop under et voldsomt pres efter perioder med overtræning. - Min krop skreg lidt på det tidspunkt, fortæller sejleren til dr.dk, der skriver en længere artikel om det danske OL-medaljehåb.

Af Sara Sulkjær |

Da OL i Tokyo i fjor blev udsat i et år på grund af coronapandemien, fik mange af verdens 10.000 olympiske atleter smadret deres livsdrøm.

I hvert fald for en stund.

En mindre lettelse

Men for et af Danmarks største olympiske medaljehåb, den 29-årige Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub, kom Den Internationale Olympiske Komites beslutning om at udsætte OL til i år nærmest som en lettelse:

- OL-udsættelsen gav mig et tiltrængt pusterum. Jeg havde været periodevis syg i januar, februar og marts sidste år på grund af overtræning. Så min krop skreg lidt på det tidspunkt. 

Det forklarer den danske verdensklassesejler i en længere artikel på dr.dk, hvor hun ligeledes sætter ord på sine fremtidsdrømme efter OL-stævnet. Læs hele artiklen her

Kilde: dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader