Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Hurtigtørrende cap fra North Sails er skabt til det våde sejlermiljø

Når bølgerne går højt, eller himlen åbner sine luger, vil sejleren have glæde af North Sails-cap'en. Kasketten fås i to udgaver, således at sejleren kan få hold- eller klublogoet på fronten.

Af Sara Sulkjær |

Fremstillet i 100 % polyester tørrer North Sails' maritime cap hurtigt. Dermed vil selv en regnbyge eller en stor bølge, der rammer bådens cockpit, kun kortvarigt holde sejlerens hoved vådt.

En strop og et rustfrit spænde i nakken gør det samtidig muligt at justere cap'en, således at den kan passe såvel den store som den mindre sejler.

Fem forskellige farver

Også i cap'ens nakke er der hjælp at hente til brugeren, der frygter at vinke farvel til kasketten under sejlads i hård vind:

- I nakken er der monteret en Retainer-clip, så man kan fæstne den i kraven på sin jakke og ikke mister den til havet, forklarer Mads Bruun-Larsen, der står for salget i Danmark og Sverige.

Han kan endvidere fortæller, at cap'en kommer i hele fem forskellige farver, navy, koksgrå, titanium, hvid og neongul, hvorfor der må ventes at være et farvematch til enhver sejlersmag.

Vælg selv logoets placering

Som standard leveres kasketten med det ikoniske North Sails-logo i fronten, men ønsker man at bruge cap'en i forbindelse med holdsejladser, i sejlklubben og lignende er det ligeledes muligt at fæstne sig eget logo forrest.

Her vil North Sails-logoet i stedet pryde kaskettens side.

North Sails' Cap kan købes fra 250,00 danske kroner hos Aarhus Seashop, Tempo Bådudstyr, Havhøkeren Gilleleje, West Wind Klitmøller og West Wind Bork.

content-loader
content-loader
content-loader