Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Avanceret sejlteknologi gør det muligt at laminere tynd forstærkning på North Sails' bukser

Sejlloftet genbruger viden fra produktionen af sejl, når smarte forstærkninger føjes til fastdry-buksernes knæ og bag. Også North Sails' nye shorts har gavn af teknologien.

Af Sara Sulkjær |

Nyudviklede fastdry-shorts og -bukser med forstærkning. Det er det seneste skud på stammen i North Sails' tøjserie, der blandt andet rummer bukser og jakke til offshore-sejlads.

Præcis, som det er tilfældet i de i forvejen kendte produkter, er også disse nye shorts og bukser designet med de seneste 4DL-forstærkninger på tegnebordet.

- En fantastisk nyhed

Her anvender man det berømte sejllofts teknologier fra lamineringen af sejl til at fremtrylle en tynd, lamineret gummiforstærkning på tøjets knæ og bag:

- Den er åndbar og med stretch, hvilket er en fantastisk nyhed for denne type af fastdry-bukser og -shorts, understreger Mads Bruun-Larsen.

Forstærkningen sikrer samtidig, at sejleren ikke skrider på dækket under hård sejlads.

Skrå lommer forhindrer tab

Chancen for, at sejlerens ejendele falder ud af lommen, er desuden minimeret takket være gode, skrå lommer, der er skåret i en sådan vinkel, at indholdet ikke glider ud.

Endvidere findes der på begge lår lommer med lynlås, ligesom der er gummiforstærkninger på kanten af lommerne.

I Dannmark kan fastdry-bukserne og shortsene købes for henholdsvis 1.500,00 og 1.300,00 kr. hos Aarhus Seashop, Tempo Bådudstyr, Havhøkeren Gilleleje, West Wind Klitmøller og West Wind Bork.

content-loader
content-loader
content-loader