Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Der udveksles mange ideer på Vingsted i Vejle. Foto: Flemming Ø. Pedersen

Klubkonferencen i Vingsted er sejlsportens svar på Folkemødet

Klubkonferencen den 12. og 13. november er 24 intense timer. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter, fortæller Dansk Sejlunion. På plakaten er blandt andet bæredygtighed, kvinder i sejlsport og mentaltræning.

Af Troels Lykke |

På Dansk Sejlunions Klubkonference mødes klubaktive fra hele landet på kryds og tværs for at dele erfaringer, udveksle idéer og få ny viden, der kan bruges til at udvikle aktiviteter, tilbud og fællesskaber hjemme i klubberne.

Foruden frivillige fra klubberne deltager også Dansk Sejlunions bestyrelse, udvalgte medarbejdere og forskellige samarbejdspartnere på konferencen.

Fokus på bredden og kapsejlads

Klubkonferencen er 24 intense timer og sejlsportens svar på Folkemødet. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter.   

Klubkonferencen præsenterer en række forskellige temaer, der knytter sig til de aktiviteter, Dansk Sejlunion arbejder med.

Forvent dog primært fokus på bredde, herunder sejlerskole, kapsejlads, børn og unge, klubudvikling, frivillighed, fundraising med videre.

Læs mere om klubkonferencen og se programmet.

content-loader
content-loader
content-loader