Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Marinehjemmeværnet deltog i eftersøgning med fartøjerne MHV 907 HVIDSTEN fra København og MHV 802 CARINA fra Brøndby. Eftersøgning blev iværksat efter fundet af en tom drivende jolle. Eftersøgningen blev afblæst kl. 00:39 i nat, da man intet havde fundet, fortæller Marinehjemmeværnet. Arkivfoto: Claus Olesen, Marinehjemmeværnets Frivillige Stab

43-årig mand fra Hvidovre er savnet - jolle fundet i Sverige

En stor eftersøgningen blev indstillet kort efter midnat natten til onsdag. Vurderingen lyder, at det ikke er muligt at overleve i vandet i mere end ti timer med de temperaturer, der er i øjeblikket. 

Af Troels Lykke |

En 43-årig mand fra Hvidovre er savnet, efter at han antageligt tog ud for at sejle tirsdag. Det oplyser vagtchef Torben Wittendorff fra Københavns Vestegns Politi natten til onsdag.

Politiet modtog anmeldelsen om den forsvundne mand fra hans hustru tirsdag klokken 20.19.

- Han var kørt ned til havnen i Hvidovre tirsdag morgen for at tage ud og sejle. Efter at hustruen ikke kunne komme i kontakt med ham, kørte man ned på havnen, hvor man fandt bilen og anhængeren, men ingen båd, siger vagtchefen til TV 2.

Senere tirsdag blev der fundet en båd, som var drevet i land i Sverige.

- Vi er temmelig sikre på, at det er den samme båd, forklarer Torben Wittendorff.

Eftersøgning indstillet

Det var på baggrund af den fundne båd, at de svenske myndigheder i samarbejde med dansk politi iværksatte en eftersøgning med helikoptere og flere fartøjer fra Søværnet og Marinehjemmeværnet.

Eftersøgningen blev indstillet kort efter midnat natten til onsdag.

Vurderingen lyder, at det ikke er muligt at overleve i vandet i mere end ti timer med de temperaturer, der er i øjeblikket. 

Kilde: TV 2

content-loader
content-loader
content-loader