Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Würzburgs politi gennemfører  yderligere efterforskninger efter branden hvor 400 medarbejdere blev evakueret her af var otte sårede. Foto: Bavaria Yachtbau

Brand i Bavaria Yachtbaus produktionshal - otte såret

Af en endnu uforklarlig årsag brød en maskinbrand ud i Bavaria Yachtbaus bygning onsdag morgen i Gibelstadt i Sydtyskland. På grund af den kraftige røgudvikling måtte døre og vinduer i nærheden lukkes. 400 medarbejdere blev evakueret, otte sårede.

Af Troels Lykke |

Bavaria Yachtbaus produktion af både led i dag et knæk, i en tid hvor efterspørgslen på både i hele Europa topper.

Og i Sydtyskland er det store sejl- og motorbådeværft desværre ramt af en brand.

Politiet har nu givet det hele klart: ilden er slukket hos Bavaria Yachtbau, og advarslen til lokalsamfundet er ophævet. Skaderne forårsaget af udbruddet af branden, er imidlertid betydelige. Der er flere sårede, skriver den tyske avis Infranken.de.

Würzburgs politi gennemfører  yderligere efterforskninger efter branden hvor 400 medarbejdere blev evakueret her af var otte sårede.

Medarbejdere måtte evakueres

Branden brød ud på værftet i Bavariastraße onsdag morgen på grund af den meget tunge røgudvikling måtte hele virksomheden evakueres. Derudover blev beboerne i Giebelstadt og Essfeld bedt om at holde døre og vinduer lukkede.

Det store antal brandfolk fra Darstadt, Giebelstadt, Essfeld, Ochsenfurt, Euerhausen, Acholdshausen, Fuchsstadt, Sulzdorf og Albertshausen fik ilden under kontrol og kunne endelig slukke den omkring kl. 11.10 i dag onsdag.

Syv medarbejdere led af røgforgiftning

Syv medarbejdere hos Bavaria Yachtbau led af røgforgiftning på grund af den kraftige røgudvikling. Mens en medarbejder skulle transporteres til et nærliggende hospital,  øvrige seks sårede behandlet på stedet som ambulante patienter.

Derudover blev en brandmand lettere såret under slukningsarbejdet.

Kilde. infranken.de

content-loader
content-loader
content-loader