Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

'Flying Nikka' - 62 fods foilende båd på vej - se Planetsail

I dette nummer af PlanetSail taler Matt Sheahan med designeren Mark Mills om en 60 fods foilende båd. Der er også meget andet.

Af Troels Lykke |

Det kan se ud som en America's Cup-båd, men dette er den første af, hvad der kunne være den næste generation af folioer til regelmæssige regattaer.

Designet til racing i offshore- og kystrejser i Middelhavet, 'Flying Nikka' er ikke en urealistisk drøm - hun er allerede under opførelse for en privat ejer og vil blive lanceret i foråret 2022, fortæller Seilmagasinet.no.

I dette nummer af PlanetSail taler Matt Sheahan med designeren Mark Mills. Derudover, hvor mange er der for mange om bord på en IMOCA60?

Efter at have sejlet med en fuld besætning ombord på Offshore Team Germany og vundet IMOCA60-klassen i The Ocean Race Europe, deler den olympiske og havsejlende Annie Lush sine oplevelser.

Vi kigger på Round the Island Race og ser tilbage på, hvad der skete i den tredje og sidste offshore-etape af The Ocean Race Europe. Derudover forbindelsen mellem superyachter og McDonalds og meget mere i Docktalk.

TV-programmet:

01:00 Folie fremtid - 'Flying Nikka'

13:27 Docktalk del 1

16:33 Fuld bemanding på en IMOCA60

22:53 Docktalk del 2

26:02 The Ocean Race Europe - 3. etape

29:52 Round The Island Race

content-loader
content-loader
content-loader