Gå til hoved-indhold
Udstyr
MS-RA60 marinestereo vil være tilgængelig i 2. kvartal med en vejledende pris på DKK 1.999. PR-foto

Garmins nye Fusion MS-RA60 marinestereo tilbyder førsteklasses lydoplevelse

Den kompakte marinestereo har ny, indbygget DAB-tuner, moderne æstetik og mere.

Af Troels Lykke |

Garmin introducerer ny en tilgang til de eksisterende Fusion MS-RA55- og RA50-marinestereoanlæg.

- Med den nye MS-RA60 ombord kan sejlere nyde udseendet og følelsen af et premium marinestereoanlæg uden at tømme kontoen, påpeger Dan Bartel, Garmins vice president of global consumer sales, og uddyber:

- Den bekvemme, lille formfaktor og evnen til at gengive kraftig lyd i høj kvalitet gør MS-RA60 til det perfekte stereo til både med begrænset plads ved roret, fra pontoner til små fiskerbåde.

Meget er inkluderet

Fusions nyeste lydteknologi er MS-RA60, der inkluderer:

  • Indbygget DAB-tuner (Digital Audio Broadcasting): Få adgang til et bredere udvalg af radiostationer ved at reducere interferens og støj
  • Stilfuldt design: Anti-dug, dagslyslæselig kantbundet skærm med moderne stil
  • Trådløs forbindelse: Stream musik via Bluetooth® med kontrol via Fusion-Link™-appen
  • Multi-Zone™-kontrol: Volumenkontrol til to uafhængige lydzoner på båden
  • Trådløs kontrol: Styr musik via ANT-kompatible smartwatches eller ARX70 fjernbetjeningen
  • Vejrbestandig: IPX6 og IPX7 standarder for beskyttelse mod vandindtrængning
  • Power og effektivitet: Klasse D-forstærkning styrker op til fire højttalere om bord

- Med sit stilfulde nye look forbedrer MS-RA60 instrumentpanelet på enhver båd, mens den fortsætter med at levere det bedste af Fusion-teknologi til en uovertruffen underholdningsoplevelse ombord, fortæller Garmin til bådpressen.

Flere frekvenser

Takket være en indbygget DAB-tuner kan sejlere benytte sig af flere frekvenser end AM- eller FM-radio alene, hvilket betyder, at der ikke er mere kedelig indstilling for at finde en ønsket radiostation.

Bådfolk kan også foretage over-the-air-softwareopdateringer fra kompatible smarte enheder via Bluetooth-forbindelse med Fusion-Link-appen og trådløst styre musik med Fusion-Link-appen, håndholdt ARX-fjernbetjening eller kompatibel Garmin quatix 6-serie-smartwatch.

MS-RA60 er bygget til at holde sæson efter sæson og er konstrueret og designet med marineelementer i tankerne. For at beskytte mod salt, tåge, UV, støv og mere sikrer en kvalitets-kantbundet skærm med IPX6- og IPX7-vejrbestandighed, at MS-RA60 konsekvent fungerer i barske havmiljøer.

Prisen

MS-RA60 marinestereo vil være tilgængelig i andet kvartal med en vejledende pris på 1.999,00 danske kroenr. For både, der i øjeblikket har en Fusion MS-RA55 stereo installeret ombord, passer MS-RA60 let i samme udskæring for en ubesværet og enkel opgradering.

Besøg www.garmin.com/fusionaudioentertainment for mere information om MS-RA60 og dens problemfri integration med Garmin marineelektronik.

content-loader
content-loader
content-loader