Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
18 kvindehold kæmpede i Sundby på Amager. Foto: Frederik Sivertsen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Hellerup Sejlklub snupper igen Woman on Water-pokal i Sundby i 2021

Igen i år var WOW Sailing Event i Sundby en succes. Med 18 forskellige hold fra ind- og udland var der lagt op til en fest for de mange glade sejlere. Hellerup tager sejren igen i år og bringer dermed trofæet tilbage. Stævnearrangørerne er stolte og tilfredse og klar på et år mere.

Af Troels Lykke |

Allerede fra lørdag morgen var der fight blandt nogle af de velkendte podietagere, herunder KDY Pelle P, KDY’s Blandede Bolsjer, Hellerup Highfliers, Team Salt og #happymoms.

Spændingen blev holdt helt til søndag, hvor Hellerup Highfliers med Trine Abrahamsen ved roret skulle lave en andenplads for at sikre sig podiet. Holdet laver en sikker førsteplads og kan dermed kalde sig vindere af WOW Copenhagen Sailing Event.

Gasterne ombord var Trine Paludan, HellerJespersen, Ida Hartvig og Sille C.

Dermed ender det med, at kun et enkelt point skiller første- og andenpladsen - og igen kun enkelte point til tredjepladsen.

Med besøg fra Det Blå Danmark

Toppen af tabellen er kendetegnet ved mange hold, der virkelig sejler tæt og stabilt, trods de lidt skiftende vindstyrker weekenden over. Det meste af tiden bød dog på ren champagnesejlads for de 18 besætninger, der sejlede lige ud foran Sundby Sejforening.

Der var weekenden igennem liv på havnen, og mange der lagde vejen forbi Det Maritime Ungdomshus. Selvom vejret var strålende, blev det hele bedre, da Det Blå Danmark kom forbi med brandvarm kaffe tuk-tuk, friskmalede bønner og goodies til deltagerne, imens de fortalte om de muligheder, det maritime arbejde kan tilbyde.

Mange interesserede unge og mødre lyttede spændt med, da de tre ambassadører fortalte om deres liv med vand.

Konceptet holder stadig

Der sejles, der læres, der snakkes. Sidstnævnte er stadig afgørende for, at WOW 2021 blev ligeså hyggeligt og en så stor succes som de forgående år. Der er skruet op for forplejningen, goodiebags til alle, utrolige mængder kage og kaffe. Elementer, der vinder hos WOW-besætningerne.

Lørdag aften var der desuden lækker middag i restauranten, hvor der var underholdning med uddeling af et par priser til deltagerne.

Priser, der var sponseret af de lokale partnere, som igen gjorde en kæmpe indsats. Særligt Quantum Sails har doneret mange præmier og ligeledes den store vinderpokal.

WOW – vi ses

- Der er ingen tvivl om, at Sundby Sejlforening og WOW er et ualmindelig godt par. Tre år i træk med masser af glade sejlere, velarrangeret stævne og lokal opbakning taler sit tydelige sprog, påpeger Nynne Ammundsen fra Sejlsportsligaen, der er medarrangør af stævnet.

Det er derfor også forventningen, at WOW vender tilbage i 2022 i Sundby, hvis alt går efter planen.

- Den energi og stemning, vi oplever ved dette stævne, er noget helt særligt. Tak til alle sponsorer og frivillige der gør det muligt. Vi ses i 2022, understreger stævneleder fra Sundby, Jesper Lorents.

WOW 2021 - resultater:

1: Hellerup Highfliers
2: KDY’s Team Pelle P
3: Team Salt

Se alle resultaterne her

content-loader
content-loader
content-loader