Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Deltagerne skal kæmpe i DS37'ere. Foto: KDY

Otte besætninger kæmper om titlen som Danmarks bedste matchracere

DM-titlen er på højkant ved weekendens mesterskab i Skovshoved. Otte danske besætninger kan tage titlen, ligesom to udenlandske teams sætter yderligere krydderi på stævnet.

Af Sara Sulkjær |

Intens kamp og spændende dueller. Der venter deltagere og tilskuere en interessant weekend, når Danmarks bedste matchrace-besætning lørdag og søndag skal findes i Skovshoved.

Her får otte danske besætninger selskab af et team fra Polen og Sverige, når KDY'erne arrangerer årets sidste, større regatta.

Borch Match Race Team er favorit

De velkendte DS37'ere står klar til besætningerne, der skal dyste i det officielle danmarksmesterskab. Et mesterskab, der støttes af Dansk Sejlunion, og som har Borch Match Race Team som en af de største favoritter. 

Holdet har en aktuel sejr fra det polske mesterskab i bagagen, og kan i Skovshoved se frem til at kæmpe mod netop en polsk besætning, HRM Racing, som vandt Danish Open Match Race 2021.

Også Blue Sails Racing sætter kursen mod Sjælland med et stort resultat fra Congressional Cup i LA, USA på CV'et.

Kvindelige outsidere

Heller ikke kvinderne lader stå tilbage ved stævnet. Flere af de rene kvinde-teams anses således som outsidere til podiekampen, der kan følges på nærmeste hold fra landjorden:

- Sejladserne er tilskuervenlige og kan ses fra molen i den nordlige del af havnen, hvor der også vil være opslået telt, hvor man også kan møde sejlerne begge dage, lover arrangørerne.

content-loader
content-loader
content-loader