Gå til hoved-indhold
Startlisten til 3. tour stop i Match Racing Super League. 12 besætninger fra 8 forskellige lande stiller op. Foto: Polishmatch.pl.Kapsejlads
Startlisten til 3. tour stop i Match Racing Super League. 12 besætninger fra 8 forskellige lande stiller op. Foto: Polishmatch.pl.

Felix og Jacobsen Racing klar til Match Race stævne i Polen

Jacobsen Racing med skipper Felix Jacobsen, nummer 42 i verden, er klar til tredje tour-stop af Match Racing Super League, som foregår i Szczecin i Polen. Flere topskippere deltager.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Szczecin i Polen er vært for 11. gang, når internationale besætninger konkurrerer i Match Racing Super League. Szczecin Match Race vil finde sted i weekenden på Odra-floden i byens centrum, og på Dabie-søen midt i centrum.

Tredje tour stop

12 hold fra otte lande deltager. Sejladserne starter lørdag d. 28 april klokken 10, sammen med den officielle ceremoni på Nordøst Marina på Grodzka Island.

Denne udgave af Szczecin Match Race er det tredje tour stop af Match Race Super League, der består af 18 stævner på fem kontinenter og afsluttes i december i Chile.

Szczecin Match Race er allerede en etableret begivenhed af Match Racing World Cup sæsonen.

- Vi har organiseret dette stævne siden 2008. Indtil sidste år var det den eneste internationale sejlads i Szczecin, udtaler Maciej Cylupa fra organisationsudvalget.

Topskippere fra hele verden

- Hvert år kommer topskippere fra hele verden til at besøge os. Lad os nævne Ian Williams, Johnie Berntsson, Phil Robertson og Nicolai Sehested i løbet af de sidste par sæsoner, udtaler Maciej Cylupa og fortsætter

- I år vil der komme navne som Ettore Botticini fra Iralien, Afonso Leite fra Portugal, og 3. pladsen til EM i 2017 Patryk Zbroja, der i øjeblikket er den højst rankede polske rorsmand, og nummer otte i verden, slutter Maciej Cylupa.

Dansk besætning til start

Jacobsen Racing med skipper Felix Jacobsen deltager i stævnet.

- Det kan godt være at vi ikke er de helt store favoritter til at vinde Match Race super League, men vi startede sidste uge med at vinde den samme kategori stævne i Sverige, vi kæmper bedst under pres, og flere af de top rankede skippere har vi slået. Så jeg vil ikke give op så let, og vil kæmpe til det sidste, fortæller Felix Jacobsen.

content-loader
content-loader
content-loader