Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Tekniske kvaliteter har gjort Lizard Sunrise til en bestseller

Sejlerne er vilde med gode egenskaber til få penge. I hvert fald når det kommer til det maritime fodtøj, hvor Lizards Sunrise-sko huserer i toppen på bestseller-listen. Skoen fås i str. 37-48.

Af Sara Sulkjær |

Let, luftig og hurtigtørrende. Tre kvaliteter, der ikke blot gør Lizard Sunrise-skoen oplagt til det formål, den er designet til: Sejlsporten. 

De nyttige egenskaber kombineret med det - i den maritime verden - lave prisskilt har sikret skoen en plads på sejlernes favoritliste:

- Kombinationen af de tekniske kvaliteter ved denne sko og en pris under 800,00 kroner gør skoen til en bestseller hos ZIP IT Agency, forklarer producentens danske agent, Mads Bruun-Larsen.

En funktionel sko

Allerede ved første øjekast vidner skoens lette og ventilerende mesh-stof over foden om produktets funktionalitet. Det samme gør sålens sider:

- I siden af sålen har man drænhuller, så vandet kan komme ud af skoen, men man samtidig kan gå på en våd overflade, uden det kommer ind, påpeger Mads Bruun-Larsen.

Samtidig er skoens sål en såkaldt Lizard-grip i gummi, hvilket sikret et fast greb på dækket uden at efterlade mærker. 

223 gram per sko

Den enkelte sko, som fås i størrelser 37-48, kommer med en vægt på 223 gram og kan fås i navy, grå og hvid. Den vejledende pris lyder på 749,00 kr.

Find mere information om Lizard-skoen på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun-Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

content-loader
content-loader
content-loader