Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Natten til lørdag er to dykkere fundet i god behold efter at have opholdt sig i vandet ved Kandestederne, der ligger sydvest for Skagen.

To dykkere reddet ved Kandestederne efter mere end syv timer i vandet

Dykkerne var sejlet ud syd for Skagen for et dyk inden mørkets frembrud, men deres båd rev sig løs fra ankeret.

Af Troels Lykke |

Natten til lørdag er to dykkere fundet i god behold efter at have opholdt sig i vandet ved Kandestederne, der ligger sydvest for Skagen, i mere end syv timer. Det oplyser Forsvaret på Twitter, skriver TV 2.

Skagen Redningsstation oplyser på Facebook, at de to dykkere var sejlet ud for at dykke inden mørkets frembrud. Men da dykkerne kom op til havoverfladen opdagede de, at deres båd havde revet sig løs fra ankeret og var væk.

Redningsbåde opdagede flashlys i vandet

Ved anmeldelsen blev der sendt en redningshelikopter i luften, og fem både blev sat i vandet fra Skagen og Hirtshals Redningsstation.

På vandet cirka 3 sømil fra kysten, svarende til cirka 5,6 kilometer, opdagede besætningen på en af bådene et flashlys, der viste sig at være fra de to savnede dykkere.

- Besætningen fik dem hurtigt op i båden og sejlede dem ind til stranden, hvor de blev tilset af lægen fra en redningshelikopter, oplyser Skagen Redningsstation.

Begge personer var ved godt mod og glade for, at de var blevet fundet.

Dykkerne havde orden i deres udstyr, således at de kunne holde varmen i det ti grader varme vand i otte timer. Faktisk kunne dykkerne efter at være kommet i land og efter en kort snak med politiet, der står for redningen på land, køre hjem til deres familier.

Kilde: TV 2

content-loader
content-loader
content-loader