Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Undervisningen foregår i både DS 37er og J/70er, udfor Lundeborg Havn. Foto: Troels Lykke

Oure Efterskole søger underviser i sejlads

Er du underviser i sejlads og brænder for at lære fra dig og skabe udviklingsmiljøer? Kan du lide at dele passionen omkring sejlsport med unge mennesker både inden for kapsejlads og tur? Sådan spørger Oure Efterskole.

Af Troels Lykke |

Er du klar til at indgå i et team af sejlere, boglige lærere og huslærere, der sammen giver de bedste udviklingsmuligheder for eleverne og hinanden?

- Hvis det lyder interessant, og du vil være med til at udvikle Danmarks bedste sejlermiljø på Danmarks største efterskole, så er det dig, vi søger, fortæller Oure Efterskole.

En komplet sejleruddannelse

Fra 1. august søger skolen en underviser i sejlads, der kan træne og inspirere eleverne på Oure Efterskole. Du vil indgå i sejlundervisingen og være organiseret i et team omkring eleverne på skolen med de øvrige undervisere, hvor der arbejdes på tværs af de forskellige læringsmiljøer.

Du vil komme til at deltage i sejlture, afdelingsarrangementer, sejlstævner og rejser. Arbejdstiden vil variere efter sæsonen.

På Oure Efterskole får eleverne en komplet sejleruddannelse inden for tur- og kapsejlads i forskellige sejldiscipliner samt mulighed for fordybelse i specifikke joller og kølbåde. Skolens mål er at uddanne og danne den hele sejler og efterskoleelev. Det er derfor vigtigt, at du som underviser kan bruge elevernes passion for sejl som en indgang til efterskolens almene dannelsesprojekt.

Du vil komme til at undervise i følgende bådtyper: J/70, DS Match Racer 37, Nacra 500, SL 16, 29’er, 420, Europa- og Laserjolle.

Oure Sejl Akademi 

På Oure Sejl Akademi arbejdes for at skabe sejlerglæde og udvikling i et unikt vidensmiljø blandt Skolerne i Oures mange undervisere i sejlads.

- Vi arbejder aktivt med Oures sejlernetværk, som også kan være med til inspirere dig og skabe mange unikke muligheder for uforglemmelig undervisning på kurs mod sejlerglæde for alle. Oure Sejl Akademi har gennem årtier uddannet sejlere, som i dag har en sportslig, erhvervsmæssig eller oplevelsesorienteret karriere, som er med til at give nuværende sejlelever på Oure nogle helt unikke tilgange, viden og mulighed for sejlads efter endt ophold på Oure, forklarer skolen.                                                          

Det forventes, at du:                                                                        

  • Er et passioneret efterskolemenneske med god balance og stærke pædagogiske evner

  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og alsidig i din tilgang til sejlads i DS Match Racer 37

  • Gerne har en bred idræts- og/eller pædagogisk uddannelse (eller erfaring) - enten som tidligere udøver eller underviser

  • Er åben og udadvendt, dynamisk og har lyst til at danne og uddanne unge mennesker

  • Har sejlkompetencer indenfor især skiff og katamaran

Træneruddannelse ved Dansk Sejlunion, førstehjælp, dueligheds, VHF og Y3 er et plus, men ikke et krav ved jobstart.

Søg inden den 7. juni

Ønsker du nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sejlkoordinator på Oure Efterskole, Ditte Juul Kristensen, tlf. 21266627 eller DJ@oure.dk.

Læs mere om skolen, værdier og hverdag på: www.oure.dk

Ansøgningen vedlagt relevante papirer skal være skolen i hænde senest d. 7. juni 2021. Samtaler vil foregå i uge 24 og 25. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgninger inkl. relevante bilag sendes på job@oure.dk , mrk. ”Sejlads”.

Ansættelser på efterskoleområdet sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet for forstandere, viceforstandere og lærere ved efterskoler og husholdnings- og håndarbejdsskoler.

content-loader
content-loader
content-loader